Brudekjoler

Planlægger du bryllup i 2023?

Vigtig information om dit brudekjolekøb!

Er du på jagt efter drømmekjolen så læs godt med her:

 

Planlægger du bryllup i 2023 eller 2024, anbefaler vi, at du er ude i god tid med at vælge af brudekjole, så du har alle valgmuligheder, når drømmen skal vælges.


Vælger du at bestille din brudekjole allerede nu, kan du trygt gå i gang med den øvrige del af bryllupsplanlægningen. Du kan faktisk spare 40% på din brudekjole under vores SAMPLE SALE  - læs mere om tilbuddet HER.


Vidste du godt at hos Panayotis tilbyder vi dig:

 • Danmarks flotteste udvalg af eksklusive brudekjoler
 • Tilfredshedsgaranti (læs mere her)
 • Mulighed for opbevaring af din kjole, til du skal bruge den
 • Mulighed for, at vi sælger din brudekjole igen efter brylluppet gennem Forever Panayotis konceptet. Læs mere om Forever Panayotis her


Hos Panayotis er du altid i trygge hænder. Vi har i mere 50 år hjulpet flere tusinde brude, og vi glæder os til at hjælpe dg med at finde din drømmekjole!


Book en tid i dag!


Prøvningen starter med en samtale, hvor vi vil spørge ind til din stil, størrelse, budget og ikke mindst til bryllupsfesten. En ting er nemlig at kjolen skal sidde kanon flot på dig, en anden er, at den også skal passe til festen.


Ønsker du VIP treatment eller ekstra privatliv?

Så har du mulighed for at anmode om en særlig booking, hvor du får et rum kun til dig og dit følge. 

Du kan læse mere om særlig booking her.Booker du en tid til kjoleprøvning hos Panayotis får du:

 • Personlig og professionel drømmetyder

 • 1 time og 45 minutter bryllupskjole prøvning

 • Personligt område med prøverum, sofaer og stole til dit følge

 • Kaffe, te eller vandDu kan læse mere omkring vores koncepter, gå på jagt i det store udvalg i vores online univers eller booke en tid nedenfor

Vi har et kæmpe udvalg af brudekjoler fordelt på forskellige stile, snit, størrelser og prisklasser. Vores størrelser er fra 32-58 og størstedelen af kjolerne koster mellem 10.000-25.000kr.


Læs mere om vores stile og koncepter nedenfor eller gå på opdagelse i vores sortiment.


Hvorfor skal du vælge Panayotis?


Fordi hos Panayotis får du masser af tryghed – selv efter du har købt din kjole!

Hos Panayotis går vi ind for god service og rådgivning.


Den bedste rådgivning får du, når din drømmetyder er ærlig overfor dig ift. dit valg af kjole. Det vigtigste for os er, at vores kunder er glade, og den eneste måde at få glade kunder på, er at give den bedste rådgivning og service.


Masser af god service - selv efter du har købt din kjole

Når du har købt din brudekjole hos Panayotis, så stopper den gode service ikke! Vi giver dig en række fordele, som du kan læse mere om nedenfor.


Vi hjælper også gerne med at finde tilbehør til kjolen efter den er købt, også selvom den ikke er købt ved Panayotis. 


At vælge drømmekjolen er en stor beslutning. Derfor er det vigtigt for os du får den bedste service gennem hele processen. 

Derfor får du:

 • 7 dages fortrydelsesret

  Nogle brude bliver grebet af stemningen under en brudekjole-prøvning, og ender med at købe en kjole, som de (alligevel) ikke er tilfredse med. Det vil vi gerne undgå hos Panayotis. Derfor vi giver 7 dages fortrydelsesret, så du kan mærke efter, om det er den rigtige kjole.

   

  Der er normalt ikke fortrydelsesret på brudekjoler. Men hos Panayotis ønsker vi, at du går ud af døren med den helt rigtige fornemmelse i maven. 


 • Tilfredshedsgaranti

  Så længe din kjole ikke har forladt Panayotis, har du mulighed for at bytte den til anden kjole. Det vil sige, at hvis du skifter mening omkring kjolen, hvis du bliver gravid eller taber dig meget, så har du mulighed for at bytte din kjole ud med en anden.

 • Få opbevaret din kjole gratis hos Panayotis til den store dag

  Når du har købt din kjole, får vi syet en ny kjole til dig i din størrelse. Når den ankommer i butikken, har du mulighed for at få komme og prøve kjolen igen, for at tage den med hjem, så du kan komme til skrædder. Er der lang tid til brylluppet, er der mulighed for, at du kan få den opbevaret hos Panayotis (max 2 år).

EN HYLDEST TIL GRUNDLÆGGER OG SKRÆDDERMESTER PANAYOTIS

Atelier Panayotis

Sammensæt din egen brudekjole med Atelier Panayotis


Atelier Panayotis er Panayotis’ egen kollektion af super, smukke, florlette og enkle brudekjoler. Det bedste ved kollektionen er, at du helt selv kan sammensætte delene, hvilket gør det muligt at lave din egen personlige brudekjole. Kollektionen er til dig, der drømmer om en helt unik og eksklusiv brudekjole, hvor du har sat dit eget præg.


Atelier-Panayotis_TSambika_4594
Atelier-Panayotis_Veil_Satin_0093
Atelier-Panayotis_Laerma_0262
Atelier-Panayotis_Monolithis_lacetop_0172
Atelier-Panayotis_TSambika_4524
Atelier-Panayotis_Archangelos_Lacecover_0526
Atelier-Panayotis_Kolymbia_0241
Atelier-Panayotis_Laerma_0036
Atelier-Panayotis_Afandou_II_0324
Atelier-Panayotis_Apolakia_0104

Panayotis Couture

by Alejandro Resta

Få designet og skræddersyet din brudekjole med Panayotis Couture


Panayotis Couture er navnet på vores samarbejde med den internationalt anerkendte designer Alejandro Resta. Alejandro har sit atelier og showroom i Valancia i Spanien, hvor han har designet kjoler til kendisser som Paris Hilton, Monica Naranjo, Ana Obregon og danske Mascha Vang.


Et tæt samarbejde

Som det eneste brudekjole hus i Danmark, har Panayotis et tæt samarbejde med Alejandro Resta. Det betyder at du har muligheden for, at få designet din brudekjole fra bunden af en internationalt anerkendt couture designer.


Panayotis Couture er for dig, der drømmer om en eksklusiv brudekjole, som ingen andre har. Kontakt os for mere info her.


Priser fra 75.000,-


AlejandroResta_Panayotis_Brud01
AlejandroResta_Panayotis_Brud05
AlejandroResta_Panayotis_Brud04
AlejandroResta_Panayotis_Brud02

Forever Panayotis


Forever Panayotis er et koncept, som giver Panayotis brude muligheden for at sælge deres brudekjoler videre. Konceptet tager det udgangspunkt i en billigere og mere bæredygtig løsning for de kommende brudene.


Du står selv for rens og klargøring af kjolen, mens Panayotis sørger for videresalg gennem Forever Panayotis, til en på forhånd aftalt videresalgspris. Vi afregner 50% af salgsprisen, når din kjole er solgt videre.


Skulle din kjole mod forventning ikke være solgt inden for 6 måneder, kontakter vi dig for at aftale det videre forløb.


Ønsker du at sælge din brudekjole efter din store dag, kan du gøre det gennem Forever Panayotis. Læs mere om konceptet her.


Beautiful Curves


Alle kvinder skal have den bedste oplevelse hos Panayotis og stråle i deres smukke kjoler. 

Vores udvalg af plus size brudekjoler fås i flere forskellige stile og snit, så vi kan finde den kjole, der passer perfekt til din kropstype og facon. De fleste af vores plus size brudekjoler er udstyret med ekstra stivere, der giver dig en endnu smukkere figur.


Vi rådgiver dig til at finde den perfekte kjole

Vores mål er, at give dig en fantastisk oplevelse. Derfor hjælper vi dig med at finde den perfekte kjole, der passer til din facon. 


Ønsker du at toppe forkælelsen, kan du bestille en af vores forkælelsespakker her.


Eller booke et privat rum til dig og dit følge ved at sende en anmodning her.


Masser af tilbehør

Brudetilbehøret er en vigtig del af dit overordnede look på den store dag. Hos Panayotis har vi masser af tilbehør som sko, slør, hårpynt, undertøj, underskørter og meget mere, som du kan se, når du booker til til 2. prøvning.


Når din kjole er kommet hjem, giver vi dig besked. Nu har du mulighed for at booke tid til 2. prøvning, hvor du får din drømmekjole på igen. Under 2. prøvning får du en drømmetyder, der hjælper dig til, hvordan du kan style din brudekjole. 


Vi guider dig blandt andet i: 

 • Om det vil være en god idé med et underskørt
 • Hvilket slør du skal vælge
 • Hvilken type undertøj der passer til kjolen
 • Og meget mere. 


Uanset om du har købt din kjole hos Panayotis eller ej, så er du velkommen til at booke tid til at kigge på tilbehør og accessories.


OBS! Du booker en tid til 2. prøvning gennem vores bookingsystem. Vælg "Prøve min købte brudekjole/Finde tilbehør"

Second dress eller brudekjole til rådhusbryllup?

Hos Panayotis ligger de fleste af vores priser på brudekjoler på mellem 10.000 - 20.000 kr. Er dit budget mindre? Så frygt ikke. Vi har et bredt sortiment af smukke brudekjoler, der passer til et mindre budget. Du kan se alle kjolerne her.


Priser fra 999 kr.


Hvad er en second dress?

En second dress er for dig, der har købt din drømmebrudekjole, som du kan se dig selv gå op af kirkegulvet i, men som gerne vil have en mere fest-venlig kjole. 


Det er helt op til dig, hvornår du skifter fra din brudekjole til en second dress. De fleste brude skifter efter maden, når festen rigtig går i gang.


Husk at booke en tid

Du kan booke en tid til prøvning gennem vores bookingsystem, vælg "Aftenkjole & Second dress". Der er sat 1 time af til prøvningen.


Start din rejse her

Stort tillykke med dit forestående bryllup. Det er en fantastisk oplevelse at finde drømmekjolen og du glæder dig sikkert til at komme ud og prøve.


En smuk brudekjole er noget, enhver kvinde drømmer om. Du kan måske se dig selv gå ned ad kirkegulvet i den perfekte brudekjole – men rent faktisk er dét, at finde rigtige kjole en process, der kræver råd og vejledning.


Vil du have den bedste rådgivning - allerede inden du skal ud og prøve din første brudekjole? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag. Du får en masse inspiration, råd og meget mere, som du kan læse mere om nedenfor.

Online bryllupsguide

Panayotis online bryllupsguide - tilmeld dig og få:

 • Få tilsendt det nyeste Panayotis magasin GRATIS med posten
 • Brude testen - hvilken type brud er du. 
 • 5 gode råd til brudekjole prøvningen
 • 10 gode råd, når brudekjolen skal vælges
 • Et typisk forløb
 • Hyppigt stillede spørgsmål
 • Når kjolen er købt
 • Efter brylluppet
 • Sådan bevarer du drømmen med FOREVER PANAYOTIS


Kort sagt - alt hvad du har brug for fra start tilslut - GRATIS

JA – det skal jeg da have adgang til!

* Skal udfyldes

Velkommen til Det Store Øjeblik – en podcast af Panayotis


En podcast som vil tage dig med på en rejse ind i bryllupsuniverset. Drømmetyder og vært Camilla, vil få besøg af en række gæster, som vil vende alt praktiske, men også dele ud af deres gode råd og sjove historier som følger med til den store dag.


Drømmenes Teater i Vejle


Du kan godt glæde dig til at træde inden for i vores unikke, historiske rammer! Som flere har bemærket: “Selv gulvet knirker på den helt rigtige måde.”

Book en aftale


Vi anbefaler, at du booker en aftale på forhånd, så vi kan give dig den bedste vejledning og oplevelse.