Forever Panayotis - Preloved dresses

Skal vi sælge din konfirmationskjole for dig?

Hvad er fordelen ved at sælge din konfirmationskjole

  • Vælger du at sælge din preloved konfirmationskjole, er du med til at sætte mere fokus på det bæredygtige aspekt inden for kjolebranchen. 

  • Du tjener dertil penge på en kjole, som du ikke kommer til at bruge igen. Dette betyder også, at du vil kunne vælge en dyrere kjole til din konfirmation, da du får en del af pengene retur ved at sælge den igen. 
Forever Panayotis er et koncept, hvor det er muligt for dig, at sælge din preloved konfirmationskjole gennem Panayotis. Konceptet gælder kun konfirmation, det vil sige ingen tilbehør.
 

OBS! Aftalen gælder kun konfirmationskjoler, der er købt ved Panayotis.

Hvad er fordelen ved at købe en Forever Panayotis konfirmationskjole

  • Det er en billigere løsning, da en Forever kjole sælges billigere end det kjolen normalt ville have kostet. 

  • Vælger du at købe en preloved konfirmationskjole, er du med til at sætte mere fokus på det bæredygtige aspekt inden for kjolebranchen. 
  • Du får den med hjem samme dag, du skal altså ikke stresse over leveringstider. 

*Vi gør opmærksomme på, at køber du en Forever Panayotis konfirmationskjole, er der ingen returret på kjolen, da du får den med hjem samme dag.

Forever Panayotis – Preloved dresses

Skal vi sælge din konfirmationskjole for dig?

Forever Panayotis er et nyt koncept, hvor det er muligt for dig at sælge din preloved konfirmationskjole gennem Panayotis. Konceptet gælder kun kjoler og KUN kjoler købt ved Panayotis. 

Hvad skal vi bruge fra dig?

  • Minimum 3 billeder fra din konfirmation, hvor du har kjolen på, som vi kan bruge til at vise kjolen frem på vores sociale medier.
  • At kjolen er renset på et professionelt renseri, når du indleverer den til os.

 

Det koster 99,- i oprettelse. Der er ingen bindingsperiode, hverken i form af udløbstid eller hvor lang tid kjolen må hænge i butikken. Kjolen må dog ikke være til salg andre steder, så længe den hænger i vores butik. 

Den nye salgspris fastsættes i samarbejde med Panayotis’ personale, denne vurderes ud fra stand og model. Ved salg af kjolen deles salget lige mellem sælger og Panayotis, sælger får altså 50% af den satte pris, når kjolen sælges. Pengene vil være på din konto 2-3 uger efter, kjolen er blevet solgt. 

Ønsker du at sælge din konfirmationskjole gennem Panayotis, skal du booke en tid. Det gør du, ved at klikke på knappen nedenfor og vælge kategorien: “FOREVER – indlevering”

Bor du langt væk?

Selvom du bor langt væk og ikke har mulighed for at komme forbi Panayotis med din preloved konfirmationskjole, kan du sende kjolen til os. Når du sender kjolen skal du følge nedenstående steps.

Step 1

Send en mail til forever@panayotis.dk, hvor du skriver, at du gerne vil indlevere kjolen til Forever Panayotis afdelingen. Vi sender dig efterfølgende kontrakten og modtagelsesformularen, som skal udfyldes.

Step 2

Print kontrakten og modtagelsesformularen ud. Skriv under på kontrakten og udfyld alle punkter i modtagelsesformularen undtagen ”kjolens stand”, den udfylder vi, når kjolen modtagers.

Step 3

Kom kjolen i en pose, så den er beskyttet mod eventuel regn på turen, kom den derefter i en kasse som den kan sendes i. Husk at vedlægge kontrakten og modtagelsesformularen inden du sender kjolen af sted.

Når vi har modtaget kjolen, kontakter vi dig, angående fastsættelse af pris på kjolen.

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os.
Vi står klar til at svare på alle spørgsmål. 

Kontakt os på forever@panayotis.dk

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Aftaler

Ring 75 82 90 91

vejle@panayotis.dk 

Pop-up-store@panayotis.dk

Bliv inspireret

Find os her