Forever Panayotis - Preloved dresses

Forever Panayotis er et unikt koncept, der giver dig mulighed for at sælge eller købe din preloved konfirmationskjole gennem Panayotis.

 

Ved at reducere antallet af nye designs og minimere vores indkøb, fokuserer vi på recycling og tager medansvar for det klimaaftryk, vi sætter på jorden. Dette koncept er et af vores nyeste tiltag for at mindske miljøpåvirkningen. Vi tror på genbrug og håber, at du vil være en del af vores bestræbelser på at gøre en positiv forskel.

 

Du får den samme fantastiske kjoleprøvning, uanset om du vælger en Forever konfirmationskjole eller en helt ny. Konceptet er allerede blevet hjerteligt modtaget af mange af vores kommende konfirmandinder.

 

Når du er blevet konfirmeret og ønsker at give din kjole nyt liv, er du mere end velkommen til at komme ned med den i en af vores butikker. 

 

Vi forstår, det kan være svært at sige farvel til din smukke kjole, men ved at levere den til os, får den mulighed for at glæde andre konfirmandinder i den kommende sæson. Indleveringen af din kjole vil forlænge dens levetid over flere sæsoner, og netop dit bidrag er betydningsfuldt.

Forever Panayotis er et koncept, hvor det er muligt for dig, at sælge din preloved konfirmationskjole gennem Panayotis. Konceptet gælder kun konfirmation, det vil sige ingen tilbehør.
 

OBS! Aftalen gælder kun konfirmationskjoler, der er købt ved Panayotis.

Forever Panayotis – Preloved dresses

Skal vi sælge din konfirmationskjole for dig?

Hvad skal vi bruge fra dig?

  • Minimum 3 billeder fra din konfirmation, hvor du har kjolen på, som vi kan bruge til at vise kjolen frem på vores sociale medier.
  • At kjolen er renset på et professionelt renseri, når du indleverer den til os.

Det koster 99,- i oprettelse. Der er ingen bindingsperiode, hverken i form af udløbstid eller hvor lang tid kjolen må hænge i butikken. Kjolen må dog ikke være til salg andre steder, så længe den hænger i vores butik. 

Den nye salgspris fastsættes i samarbejde med Panayotis’ personale, denne vurderes ud fra stand og model. Ved salg af kjolen deles salget lige mellem sælger og Panayotis, sælger får altså 50% af den satte pris, når kjolen sælges. Pengene vil være på din konto 2-3 uger efter, kjolen er blevet solgt. 

Ønsker du at sælge din konfirmationskjole gennem Panayotis, skal du booke en tid. Det gør du, ved at klikke på knappen nedenfor og vælge kategorien: “FOREVER – indlevering”

Bor du langt væk?

Selvom du bor langt væk og ikke har mulighed for at komme forbi Panayotis med din preloved konfirmationskjole, kan du sende kjolen til os. Når du sender kjolen skal du følge nedenstående steps.

Step 1

Send en mail til forever@panayotis.dk, hvor du skriver, at du gerne vil indlevere kjolen til Forever Panayotis afdelingen. Vi sender dig efterfølgende kontrakten og modtagelsesformularen, som skal udfyldes.

Step 2

Print kontrakten og modtagelsesformularen ud. Skriv under på kontrakten og udfyld alle punkter i modtagelsesformularen undtagen ”kjolens stand”, den udfylder vi, når kjolen modtagers.

Step 3

Kom kjolen i en pose, så den er beskyttet mod eventuel regn på turen, kom den derefter i en kasse som den kan sendes i. Husk at vedlægge kontrakten og modtagelsesformularen inden du sender kjolen af sted.

Når vi har modtaget kjolen, kontakter vi dig, angående fastsættelse af pris på kjolen.

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os.
Vi står klar til at svare på alle spørgsmål. 

Kontakt os på forever@panayotis.dk

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Bliv inspireret

Find os her

© Panayotis ApS
/ CVR 32677746