Ny samarbejdspartner hos Panayotis: Maria fra Bridal Training Concept

Bridal Training Concept: Den sikre vej til den bedste udgave af dig selv!

Vil du gerne være den bedste udgave af dig selv på en af de største dage i livet? Så forkæl dig selv med et skræddersyet forløb, hvor du når dine mål i god tid og uden stress.

Gennem vores populære og banebrydende samarbejde med én af Danmarks dygtigste personlige trænere og kostvejledere, tilbyder vi ny en unik mulighed for, at du kan føle dig som den bedste udgave af dig selv på din store dag.

Maria har specialiseret sig i forløb for kommende brude. Et forløb med Maria tager udgangspunkt i dine mål og drømme, og tilpasses din i forvejen pressede kalender.

Som Maria siger: “De bedste og mest holdbare resultater opnår man altid ved at undgå sultekure, men i stedet starte i god tid, og kombinere fornuftig kost og god træning tilpasset en travl hverdag.”Vi arbejder ud fra devisen “work smarter, not harder”.

Programmer tilpasset travle brude:

Maria skal selv giftes i 2024, og ved alt om, hvor presset kalenderen er i forvejen op til et bryllup. Derfor har Maria designet programmer helt specifikt til brude, for at opnå de bedste resultater:

  • Personlige kost- og træningsplaner, der er tilpasset din livsstil, madpræferencer og dine målsætninger.

  • Du får ugentlig feedback fra en certificeret coach, der holder dig motiveret under forløbet 

  • Du får adgang til vores unikke Bride to Be community med ligesinde brude, hvor i kan udveksle erfaringer og hvor vi deler tips & tricks.

 

Netop nu har Maria et unikt introduktionstilbud:

Spar 50% på store dele af dit forløb!

Du kan lige nu vælge mellem 3 forskellige programmer:

  1. Et 12-ugers program, som du selv følger, uden opfølgning.

  2. Et online skræddersyet forløb, hvor du via din mobil får opskrifter, træningsprogrammer og opfølgning med Maria.

  3. Et skræddersyet forløb,hvor du via din mobil får opskrifter, træningsprogrammer og opfølgning med Maria kombineret med 2 ugentlige træninger sammen.

Flere af holdene er allerede udsolgt, så vi anbefaler at du skriver til Maria på nedenstående formular, så tager hun fat i dig hurtigst muligt, og i kan aftale hvilket program, der passer til dig og dine målsætninger!

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Links

Bliv inspireret

Find os her

© Panayotis ApS
/ CVR 32677746