Bestilling af Forkælelse

Vi elsker at forkæle dig og dit følge, når I kommer til prøvning hos Panayotis. 

Gør Din Prøvning Helt Unik!

Vi ønsker at gøre din brudekjoleprøvning så personlig og skræddersyet som muligt. Derfor har vi udviklet en brugervenlig formular, hvor du kan vælge dine yndlingsprodukter til at ledsage din prøvning. Det er enkelt og bekvemt.

Design din oplevelse ved at tilføje de produkter, du ønsker, til din brudekjoleprøvning. Vælg mellem vores udvalg af alkohol og snacks, så din prøvning bliver præcis som du drømmer om.

Afkryds blot de produkter, du ønsker, og vi sørger for, at de er klar til dig på dagen for din prøvning. Ingen besvær, ingen stress – bare en skræddersyet oplevelse, der gør din brudekjoleprøvning endnu mere speciel.

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Bliv inspireret

Find os her

© Panayotis ApS
/ CVR 32677746