Danmarks største konfirmationsevent
afholdes søndag d. 15. oktober 2023 i Vejle

Billetter til Danmarks største konfirmationsmodeshow- og messe

Skal du konfirmeres i 2024? Så læs med her! 

Søndag uge 41 afholder Panayotis traditionen tro Danmarks største konfirmationsevent for alle 2024 konfirmandinder og deres familier. Sidste år fik vi besøg af over 1000 spændte gæster fra hele landet og det var en stor festdag i konfirmationens tegn. 

Konfirmationseventet skydes i gang med en intim mini-koncert performet af sangeren Josef, som bl.a. har udgivet sange med TopGunn og ICEKIID. Herefter fremvises hele den nye 2024 kollektion på scenen og catwalken i et 30 minutters langt danse-modeshow. 

Panayotis’ samarbejdspartnere stiller op til en stor konfirmationsmesse, hvor de medbringer inspiration til alt indenfor konfirmationens verden. Denne kan I besøge enten før eller efter I har været til modeshow. Dørene åbnes op til messen en time før showstart.

Der vil på messen være mulighed for meet&greet med Fie Rose. Hun vil være at finde ved vores stand, hvor hun står klar til at uddelle autografer og tage billeder med jer.

Efter modeshowet vil designerne bag de nye 2024 kjoler præsentere deres kollektioner på scenen:

Panayotis x Naja Münster

Panayotis kollektion lavet i samarbejde med største influencer i Danmark på sin alder, Naja Münster. Derudover er hun også kuespiller og kommende konfirmand.

Panayotis x Anna Olympia

Panayotis kollektion lavet i samarbejde med influencer og skuespiller Anna Olympia

Panayotis x Fie Rose

Panayotis kollektion lavet i samarbejde med influencer og konfirmationsstylist Fie Rose

Samarbejdspartnerne vil blive offentliggjort løbende

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Aftaler

Ring 75 82 90 91

vejle@panayotis.dk 

Pop-up-store@panayotis.dk

Bliv inspireret

Find os her