Danmarks største konfirmationsevent
afholdes lørdag d. 5. oktober 2024 i Vejle

Billetter til Danmarks største konfirmationsmodeshow – og messe
Skal du konfirmeres i 2025? Så læs med her! 
Lørdag uge 40 afholder Panayotis traditionen tro Danmarks største konfirmationsevent for alle 2025 konfirmandinder og deres familier. Eventet bliver afholdt i de smukke rammer i Vejle Musikteaters Store Sal. Sidste år fik vi besøg af over 1.200 spændte gæster fra hele landet og det var en stor festdag i konfirmationens tegn. 
Konfirmationseventet skydes i gang med et stort danse-modeshow, hvor hele den nye kollektion fremvises. Herefter vil vores tre hoveddesignere og influencere præsentere deres nyeste kjoler i kollektionen på scenen. Det drejer sig om selveste Naja Münster, Fie Rose og Anna Olympia! 
Vores samarbejdspartnere stiller dertil op til en stor konfirmations-messe, hvor de medbringer inspiration til alt indenfor konfirmationens verden. Denne kan I besøge enten før eller efter I har været til modeshow. Dørene åbnes op til messen en time før showstart.

 

Der vil på messen være mulighed for meet&greet med Fie Rose. Hun vil være at finde ved vores stand, hvor hun står klar til at uddele autografer og tage billeder med jer.
Alle kommende konfirmandinder vil modtage en goodiebag. 

Efter modeshowet vil designerne bag de nye 2025 kjoler præsentere deres kollektioner på scenen:

Panayotis x Naja Münster

Panayotis kollektion lavet i samarbejde med den største influencer i Danmark på sin alder; Naja Münster. Naja har allerede designet 1 Panayotis kjole og i år vil hun præsentere sine nyeste designs.

Panayotis x Anna Olympia

Panayotis kollektion lavet i samarbejde med influencer og skuespiller Anna Olympia. Anna har indtil nu designet hele 12 kjoler i Panayotis kollektionen og i år vil hun præsentere sine nyeste designs i kollektion 2025.

Panayotis x Fie Rose

Panayotis kollektion lavet i samarbejde med influencer og konfirmationsstylist Fie Rose. Fie har i 2024 kollektionen designet 2 kjoler og hun vil nu præsentere hendes seneste nye designs.

Samarbejdspartnerne vil blive offentliggjort løbende

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Bliv inspireret

Find os her

© Panayotis ApS
/ CVR 32677746