Job hos Panayotis

Vi søger Weekend Drømmetydere hos Panayotis

Er du klar til at træde ind i en magisk verden, hvor du hjælper brude med at realisere deres dybeste ønsker om den perfekte bryllupsdag? Velkommen til Panayotis Brudekjoler, hvor vi søger søde og smilende Weekend Drømmetydere til vores team. Team Panayotis er et ungt og energisk team, som arbejder i et dynamisk miljø, hvor mulighederne er ubegrænset!

 

Som Weekend Drømmetyder er din fornemmeste opgave at hjælpe de kommende brude med at finde deres drømmekjole. Du vil derfor guide og vejlede alle vores kommende brude gennem deres brudekjole-valg fra start til slut, og være med til at skabe uforglemmelige øjeblikke. Vores brude forventer den ultimative service, og du vil levere det med et smil! 

 

En vigtig del af drømmetydningen er at besvare de kommende brudes spørgsmål og give professionel rådgivning. Du vil arbejde tæt sammen med vores team af passionerede drømmetydere og indgå i et stort fællesskab i Team Panayotis.

 

Vi søger dig, som er udadvendt og smilende, der er passioneret omkring at give den bedste service til de kommende brude samtidigt med du har mod på at arbejde på en arbejdsplads, hvor der er gang i den, stærkt fællesskab og  god arbejdsmentalitet.

 

Vi tilbyder et fantastisk job i bryllupsbranchen, hvor hver dag er fyldt med magiske øjeblikke! Et stærkt team af kolleger omkring dig på en ungdommelig arbejdsplads, hvor vi elsker at tænke kreativt og stort. Derudover er vi en virksomhed, der sætter stor fokus på personlig vækst og udvikling, derfor er der også gode karrieremuligheder. Drømmer du om at starte som drømmetyder vil du gennemgå en deltaljeret oplæring, som vil sikre du er ekspert i brudekjoler og alt herom!

 

Dette er ikke bare et job; det er din chance for at skabe eventyr og forvandle drømme til virkelighed. Hvis du brænder for at være en del af vores fortryllende rejse og hjælpe brude med at finde deres drømmebrudekjole, så tøv ikke med at sende din ansøgning og CV til os. 

 

Du er kun et skridt væk fra at træde ind i Drømmenes Teater hos Panayotis Brudekjoler. Drøm stort og ansøg i dag!

Hvad forventer vi af dig:

 • At du er +18 år 
 • At du har mindst 3 års butikserfaring
 • At du er smilende og imødekommende
 • At du er lærenem og gør dig umage
 • At du kan arbejde i weekenden og gerne minimum hver 2. 
 • At du har en god fysik, da brudekjoler kan være tunge
 • At du nyder at have travlt
 • At du ser dette job som en længerevarende mulighed 
 

Lyder det som noget for dig?

Så send din motiverede ansøgning med CV og billede til: sara@panayotis.dk 

Nævn i overskriften, om du søger til vores butik i Vejle eller Storkøbenhavn. 

Ved rette match, vil opstart ske indenfor den nærmeste fremtid. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Vi søger Drømmetyder Assistenter

Som Drømmetyder Assistent har du en af de vigtigste opgaver hos Panayotis. Du vil blive en del af et stærkt team, der sammen skaber en hel unik oplevelse for kommende brude og deres følge!

For at vores hverdag fungerer, er det utrolig vigtigt, at vi har vores dygtige unge kollegaer, der sørger for, at alt det praktiske fungerer i hverdagen og specielt i weekenderne.

Som drømmetyder assistent hjælper man bl.a. med:

 • At rydde op i butikken
 • Tage telefonen
 • Sende breve/pakker
 • Rengøring
 • Lave kaffe
 • Og meget mere.
 

Opgaver som alt sammen har en stor betydning for, at vi i butikken kan yde den optimale service. Lyder det som dig? Så læs med videre!

At være Drømmetyder Assistent hos Panayotis

Hvad forventer vi af dig:

 • At du er under 18 år 
 • At du er smilende og imødekommende
 • At du er lærenem og gør dig umage
 • At du kan støvsuge, vaske gulv og generelt gøre rent
 • At du har en god fysik, da brudekjoler kan være tunge.
 • At du nyder at have travlt.
 • At du er nogenlunde selvkørende når først du er lært op.
 

Et job med muligheder

De fleste af vores elever, konfirmations sælgere og weekend drømmetydere er startet som Drømmetyder Assistenter – så du bestemmer selv, hvad jobbet skal føre til. Her hos panayotis passer vi godt på vores medarbejdere og vil gerne hjælpe dem med at udvikle sig både personligt og fagligt. så der er alle muligheder for fremtidssikre dig selv og stige i graderne hvis du ønsker det.

Lyder det som noget for dig?

Så send din motiverede ansøgning med billede til:

Vejle: Camilla@panayotis.dk

Storkøbenhavn: kbh@panayotis.dk – ATT: Fie

Ved rette match, vil opstart ske indenfor den nærmeste fremtid. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Job hos Panayotis

Er du personen, der elsker at være på det vindende hold og som stiller krav til både dig selv og dine kolleger, så kan det være lige dig, vi har brug for.

Så er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til Sara@panayotis.dk

Der vil løbende blive slået stillinger op, så går du med en drøm om at blive en del af team Panayotis, så hold øje med denne side. 

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Links

Bliv inspireret

Find os her

© Panayotis ApS
/ CVR 32677746