Panayotis x Fie Rose

Vi er stolte over at kunne præsentere, at vi har indgået et samarbejde med influencer og konfirmationsstylist Fie Rose

 

Med Fies mange års erfaring som konfirmationsstylist og konfi-influencer, har hun nu designet to forskelllige smukke kjoler. Hun har i kollektionen lyttet til alle hendes følgeres ønsker og fokuseret på, at der er noget til enhver smag. Kjolerne hedder Aryn og Ayla o kan købes i vores butikker i str. 32-42.

Se kjolerne her

Det siger Fie om sin nye kollektion

“Jeg er så glad for at have muligheden for at designe konfirmationskjoler til jer. Jeg har lagt meget energi og arbejde i at designe de helt rigtige. Jeg håber I kan lide dem!”

 

Ayla kjolen

“Ayla har jeg designet med fokus på, at den skulle være anderledes fra andre konfirmationskjoler, men stadig have et klassisk touch. Jeg har givet den en høj hals og pufærmer, for at gøre den elegant og feminin. Jeg anbefaler, at du styler den med nogle lange øreringe for at give den det perfekte udtryk.”

 

Aryn kjolen

“Aryn har jeg designet til, at den skal sidde tæt og give flot figur, uden at sidde stramt. Jeg har givet den løse ærmer med manchetter, som passer godt til den tætte silhuet. Ryggen på kjolen er lukket, så det er nemt at have en bh på, og dertil kan man have en frisure med løst hår. ”

Hvem er Fie Rose

Med sine knap 50.000 følgere på TikTok og knap 20.000 på Instagram, har Fie Rose formået at skabe en stor platform for kommende konfirmander, hvor hun fortæller og giver råd om alt, man som konfirmandinde skal igennem.

Udover at Fie nu er konfirmationskjole designer for Panayotis, har hun flere års erfaring med at designe kjoler. Hun har været konfirmationsstylist i fire år, hvor Fie også selv har designet konfirmationskjoler til hendes kunder. Hun har derfor meget erfaring indenfor branchen og kender til alle de nyeste trends og tendenser. Dette vil i høj grad kunne ses på hendes kollektion, som bærer præg af alle hendes følgeres ønsker.

Jeg er klar til at prøve kjoler

Vil du prøve Fie Rose smukke kjoler og de andre vi har hængende i butikken?
Så anbefaler vi, at du booker en aftale på forhånd, så vi kan give dig den bedste vejledning og oplevelse.

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Bliv inspireret

Find os her

© Panayotis ApS
/ CVR 32677746