Panayotis x Fie Rose

Vi er stolte over at kunne præsentere, at vi har indgået et samarbejde med influencer og konfirmationsstylist Fie Rose!

De seneste par måneder har vi haft besøg af Fie, hvor hun har knoklet for at designe de helt rigtige konfirmationskjoler til alle jer kommende 2024 konfirmandinder. 

Med Fies mange års erfaring som konfirmationsstylist og konfi-influencer, har hun nu designet tre forskelllige smukke kjoler. Hun har i kollektionen lyttet til alle hendes følgeres ønsker og fokuseret på, at der er noget til enhver smag. Alle disse kjoler indgår i den nye kollektion Panayotis x Fie Rose, som udkommer i uge 42.

Afsløring af kjolerne

PANAYOTIS X NAJA MÜNSTER kjolen vil for første gang vises til vores store årlige konfirmationsevent d. 15. oktober, hvor den vil være at spotte på catwalken op til flere gange.

Til dette event vil Naja præsentere kjolen og fortælle om hendes tanker bag den. Efter eventet vil kjolen være at finde i vores butik i størrelserne 30 til 44. I uge 42 vil den komme op på vores side her og på vores webshop. 

Hvem er Fie Rose

Med sine knap 50.000 følgere på TikTok og knap 20.000 på Instagram, har Fie Rose formået at skabe en stor platform for kommende konfirmander, hvor hun fortæller og giver råd om alt, man som konfirmandinde skal igennem.

Udover at Fie nu er konfirmationskjole designer for Panayotis, har hun flere års erfaring med at designe kjoler. Hun har været konfirmationsstylist i fire år, hvor Fie også selv har designet konfirmationskjoler til hendes kunder. Hun har derfor meget erfaring indenfor branchen og kender til alle de nyeste trends og tendenser. Dette vil i høj grad kunne ses på hendes kollektion, som bærer præg af alle hendes følgeres ønsker.

Kunne du tænke dig at møde Fie? Hun vil være at finde til vores modelcasting i Vejle d. 20 august og til vores store årlige konfirmationsevent d. 15. oktober i Vejle. 

Jeg er klar til at prøve kjoler

Vil du prøve Fie Rose smukke kjoler og de andre vi har hængende i butikken?
Så anbefaler vi, at du booker en aftale på forhånd, så vi kan give dig den bedste vejledning og oplevelse.

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Aftaler

Ring 75 82 90 91

vejle@panayotis.dk 

Pop-up-store@panayotis.dk

Bliv inspireret

Find os her