Panayotis x Anna Olympia

Panayotis x Anna Olympia kollektionen lægger vægt på smukke detaljer med et moderne touch. Kollektionen udgør nu 12 unikke designs. 

Anna’s tanker bag sin Panayotis kollektion

 

“Jeg er så stolt af alle de smukke kjoler, vi har fået designet.

Kjolerne er lavet i håb om at få moderne og nytænkende designs ind i konfirmationsverdenen. Jeg gik selv med rigtig mange forskellige overvejelser, da jeg skulle konfirmeres i 2020, fordi man jo søger den perfekte kjole til dagen.


I mine designs arbejder jeg intenst på, at konfirmationskjolerne passer til enhver smag. Det er vigtigt for mig, at alle finder lige netop dén konfirmationskjole, med de detaljer, som de allerhelst vil have.

Jeg elsker at udforske nye mønstre, stofkvaliteter og detaljer, for at give jer de mest unikke kjoler at vælge imellem.


De to nyeste designs i min kollektion er jakkesættet Gaia og kjolen Mikala. Jeg håber, at alle kommende konfirmandinder vil tage godt imod dem, jeg har brugt mange måneder på at gøre dem helt perfekte til jer.”

Jeg er klar til at prøve kjoler

Vil du prøve Anna Olympias smukke kjoler og de andre vi har hængende i butikken?
Så anbefaler vi, at du booker en aftale på forhånd, så vi kan give dig den bedste vejledning og oplevelse.

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Bliv inspireret

Find os her

© Panayotis ApS
/ CVR 32677746