Hos Panayotis er vi glade for at være den første butik i Vejle, der deltager i det EU-støttede projekt Grøn Detail. Dette initiativ inkluderer 12 lokale detailbutikker, som arbejder på at integrere mere grønne og cirkulære praksisser i deres værdikæder.

Vores deltagelse i Grøn Detail reflekterer vores engagement i at forbedre vores miljøansvar. Vi ser dette som en mulighed for at tage konkrete skridt mod en grønnere fremtid og bidrage positivt.

I vores arbejde har vi fokuseret på følgende områder:

Hos Panayotis er vi dedikerede til at fortsætte vores rejse mod en mere miljøvenlig tilgang og ser frem til at gøre en positiv forskel
sammen med Grøn Detail.

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Links

Bliv inspireret

Find os her

© Panayotis ApS
/ CVR 32677746