HER FINDER DU PANAYOTIS I VEJLE OG KØBENHAVN

Drømmenes Teater i Vejle:
Efter mere end 40 års beliggenhed på Dæmningen i Vejle, flyttede Panayotis i 2017 ind i Vejle’s gamle teaterbygning fra 1884. 
De historiske lokaler danner de perfekte rammer, når drømmekjolen skal vælges, med god plads til dig og dit følge. Vi er utroligt glade og taknemmelige for at kunne byde jer velkommen i en af de mest ikoniske bygninger i Vejle. Mere end 2.000m2 danner rammerne for vores eksklusive udvalg af brudekjoler, fest- & gallakjoler og konfirmationskjoler og alt det tilbehør, der fuldender drømmen.
Størstedelen af vores udvalg er eget design, og fra de førende designere og modehuse fra hele verden.
Pop-up butik i Rødovre Centrum:
I august 2023 åbnede Panayotis en mindre pop-up afdeling i Rødovre Centrum i Storkøbenhavn. 
Med det store udvalg af kvalitetsbutikker er det familieejede Rødovre Centrum et af Danmarks ældste og mest velrenomerede shoppingcentre. Vi var derfor ikke i tvivl, da vi fik muligheden for at teste Panayotis konceptet af i Storkøbenhavn. Det var den perfekte start og den perfekte mulighed. 
Vi er meget taknemmelig for den positive og flotte modtagelse vi har fået af såvel kommende brude, som kommende konfirmander.
I butikken finder du et udpluk af det bedste fra Panayotis universet: brudekjoler, fest- & gallakjoler og konfirmationskjoler, og selvfølgelig den unikke Panayotis oplevelse.
BEMÆRK: butikken i København flytter efter sommerferien til nye og større rammer – lokationen afsløres så snart deltaljerne er på plads! 

Du finder kontaktinfo på begge butikker nederst på siden.

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Links

Bliv inspireret

Find os her

© Panayotis ApS
/ CVR 32677746