Forever Panayotis - Preloved wedding dresses

Skal vi sælge din brudekjole for dig?

Hvad er fordelen ved at sælge din brudekjole

  • Vælger du at sælge din preloved brudekjole, er du med til at sætte mere fokus på det bæredygtige aspekt inden for brudekjolebranchen.

  • Du tjener penge på en kjole, som du ikke kommer til at bruge igen (hvilket også betyder, at du ville kunne vælge en dyrere kjole til dit bryllup, da du får en del af pengene retur). 
Forever Panayotis er et koncept, hvor det er muligt for dig, at sælge din preloved brudekjole gennem Panayotis. Konceptet gælder kun brudekjoler, det vil sige ingen tilbehør som slør eller skørter.
 

OBS! Aftalen gælder kun brudekjoler, der er købt ved Panayotis.

Hvad er fordelen ved at købe en Forever Panayotis brudekjole

  • Vælger du at sælge din preloved brudekjole, er du med til at sætte mere fokus på det bæredygtige aspekt inden for brudekjolebranchen.
  • Du tjener penge på en kjole, som du ikke kommer til at bruge igen (hvilket også betyder, at du ville kunne vælge en dyrere kjole til dit bryllup, da du får en del af pengene retur). 

*Vi gør opmærksomme på, at køber du en Forever Panayotis brudekjole, er der ingen returret på kjolen, da du får den med hjem samme dag.

Se vores Forever Panayotis brudekjoler her, eller læs med videre, hvis du er interesseret i, at sælge din brugte brudekjole.

Sådan foregår forløbet

 

Salg af brudekjole, købt hos Panayotis

Når du sælger din brudekjole gennem Forever Panayotis, vil kjolen komme i huset sammen med alle vores andre kjoler, som en del af sortimentet.

Hvad skal vi bruge fra dig?

  • Minimum 3 billeder fra dit bryllup, hvor du har kjolen på, som vi kan bruge til at vise kjolen frem på vores sociale medier
  • Navnet på fotografens Instagram, så han/hun kan blive krediteret for sit gode arbejde
  • At kjolen er renset på et professionelt renseri, når du indleverer den til os


Der er ingen bindingsperiode, hverken i form af udløbstid eller hvor lang tid kjolen må hænge i butikken. Ved salg fratrækkes 50% fra salgspris.

Som sælger får du kjolens købspris minus 50 % sat ind på din konto ca 2-3 uger efter, at kjolen er blevet solgt.

Ønsker du at sælge din brudekjole gennem Panayotis, skal du booke en tid. Det gør du, ved at klikke på BOOK TID knappen nedenfor, og vælge kategorien: “FOREVER – indlevering af brudekjole”

HUSK altid fysisk kontrakt

Bor du langt væk?

Selvom du bor langt væk og ikke har mulighed for at komme forbi Panayotis med din preloved brudekjole, kan du sende kjolen til os. Når du sender kjolen skal du følge nedenstående steps.

Step 1

Send en mail til forever@panayotis.dk, hvor du skriver at du gerne vil indlevere kjolen til Forever Panayotis afdelingen. Vi sender dig efterfølgende kontrakten og modtagelses formularen som skal udfyldes.

Step 2

Print kontrakten og modtagelses formularen ud. Skriv under på kontrakten og udfyld alle punkter i modtagelses formularen undtagen ”kjolens stand”, den udfylder vi når kjolen modtagers.

Step 3

Kom kjolen i en pose så den er beskyttet mod eventuel regn på turen, kom den derefter i en kasse som den kan sendes i. Husk at vedlæg kontrakten og modtagelses formularen inden du sender kjolen af sted.

Når vi har modtaget kjolen, kontakter vi dig, angående fastsættelse af pris på kjolen.

Jeg vil gerne sælge min kjole hos Panayotis

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os.
Vi står klar til at svare på alle spørgsmål. 

Kontakt os på forever@panayotis.dk

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Aftaler

Ring 75 82 90 91

vejle@panayotis.dk 

Pop-up-store@panayotis.dk

Bliv inspireret

Find os her