Panayotis har Danmarks smukkeste kjoler til fest & galla

Få personlig betjening til at finde din næste smukke festkjole, studenterkjole, gallakjole eller cocktailkjole.
Vi har kjoler, der passer perfekt til enhver anledning.

Hos Panayotis har vi altid et bredt udvalg af smukke fest -og gallakjoler, der passer til kvinder i alle aldre og til alle anledninger. Hvad enten du skal til gallafest, er brudens mor, brudepige, bliver student eller skal deltage som gæst, så finder du kjolen hos Panayotis.

– AT FINDE DIN DRØMMEKJOLE SKAL VÆRE EN OPLEVELSE

For at kunne give dig den bedste oplevelse, anbefaler vi altid at du booker en tid. Du kan se ledige tider og booke en tid, klik på knappen, FId en tid til prøvning af kjole. Vi glæder os til at tage imod dig.

Din egen personlige drømmetyder

Inden dit besøg, anbefaler vi, at du booker en tid til kjoleprøvning, så du har en personlig drømmetyder til at hjælpe dig.

Det er vores opgave at guide dig hele vejen igennem oplevelsen. Så du får en kjole, der får dig til at stråle samtidig med, at den passer til din krop og ikke mindst til din kommende fest.

Når du ankommer til Panayotis, kommer du ind i den store hall, hvor der står en værtinde og tager i mod dig. Hun vil registrere din ankomst. Mens du venter, er du velkommen til at tage plads i de bløde sofaer eller kigge dig omkring i den gamle sal med teaterscenen, hvor vi holder vores events.

Din drømmetyder vil hente dig og føre dig hen til dit prøverum, hvor hun vil spørge ind til dine ønsker og til anledningen.

Du får som udgangspunkt altid kjolen med hjem med det samme. Der kan dog være kjoler, som vi er nødt til at bestille hjem i den rigtige størrelse til dig. Derfor anbefaler vi, at du er ude i god tid.

Booker du en tid til festkjoleprøvning hos Panayotis får du:

Personlig og professionel drømmetyder

45 minutters kjoleprøvning

Dit eget prøverum  

Mulighed for at bestille forkælelse til prøvningen

Vil du gerne vide do's and don'ts som bryllupsgæst?

Vi har samlet alt, hvad du skal vide som bryllupsgæst, i en række servicemails, som du kan få tilsendt helt uforpligtende, hvis du tilmelder dig.

Derudover er du med i konkurrencen om at vinde et gavekort til Panayotis på 1.000,- til en festkjole hver måned indtil brylluppet!

Du kan til enhver tid afmelde dig denne service, hvis du ikke længere ønsker at modtage disse mails!

Modtag vores mailserie, med gode råd til:

Hvorfor vælge Panayotis

– Vi hjælper dig med:

at vælge det rigtige snit til din figur
at guide dig til hvilken farve kjole du skal gå efter
Om kjolen passer til anledningen
Masser af gode forslag til og rådgivning om, hvordan du kan style din kjole

Jeg er klar til at prøve kjoler

Mere end bare en kjole

Vi tilbyder også

Forever Panayotis

Forever Panayotis er vores kollektion af preloved Panayotis kjoler.

Forever Panayotis er et koncept som giver Panayotis dig muligheden for at sælge deres din preloved festkjole videre. Konceptet tager udgangspunkt i en billigere og mere bæredygtig løsning.

Du står selv for rens og klargøring af kjolen, mens Panayotis sørger for videresalg gennem Forever Panayotis, til en på forhånd aftalt videresalgspris. Vi afregner 50% af salgsprisen, når din kjole er solgt videre. Skulle din kjole mod forventning ikke være solgt inden for 6 måneder, kontakter vi dig for at aftale det videre forløb.

Ønsker du at sælge din festkjole efter brug, kan du gøre det gennem Forever Panayotis. Book en tid og vælg “FOREVER – indlevering af brudekjole”. 

Studenter kjoler

Mangler du den perfekte kjole, der matcher din (velfortjente) studenterhue?

Når sommeren nærmer sig, betyder det også en fest uden lige for mange unge. Tiden nærmer sig. Nemlig studenterugen! Du har brugt flere år på at uddanne dig, og snart er det endelig tid til, at få din belønning i form af din studenterhue (og dit eksamensbevis, selvfølgelig). Du har knoklet, lavet dine lektier, glemt en aflevering og snart nærmer den sidste eksamen sig. Det er en kæmpe dag, og der skal tages masser af billeder, for at forevige minderne. Men..

Har du tænkt på, hvad du skal have på?

Vi har et kæmpe udvalg af smukke studenterkjoler hos Panayotis! Er du ude efter en klassisk hvid kjole? Eller går du mere efter en kjole, der matcher farverne på båndet på din hue?

Kom alene eller tag dine med-studiner under armen. Book en tid ved Panayotis i dag og få styr på det (næsten) allervigtigste til din store dag.

Panayotis Couture

Få designet og skræddersyet din festkjole med Panayotis Couture.

Panayotis Couture er navnet på vores samarbejde med den internationalt anerkendte designer Alejandro Resta. Alejandro har sit atelier og showroom i Valancia i Spanien, hvor han har designet kjoler til kendisser som Paris Hilton, Monica Naranjo, Ana Obregon og danske Mascha Vang.

Som det eneste festkjolehus i Danmark, har Panayotis et tæt samarbejde med Alejandro Resta. Det betyder at du har muligheden for, at få designet din festkjole fra bunden af en internationalt anerkendt couture designer

Panayotis Couture er for dig, der drømmer om en eksklusiv festkjole. Kontakt os for mere info her.

 

 

Bestil forkælelse til din prøvning

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Bliv inspireret

Find os her

© Panayotis ApS
/ CVR 32677746