Panayotis har Danmarks smukkeste kjoler til fest & galla

Få personlig betjening til at finde din næste smukke festkjole, studenterkjole, gallakjole eller cocktailkjole.
Vi har kjoler, der passer perfekt til enhver anledning.

Hos Panayotis har vi altid et bredt udvalg af smukke fest -og gallakjoler, der passer til kvinder i alle aldre og til alle anledninger. Hvad enten du skal til gallafest, er brudens mor, brudepige, bliver student eller skal deltage som gæst, så finder du kjolen hos Panayotis.

– AT FINDE DIN DRØMMEKJOLE SKAL VÆRE EN OPLEVELSE

For at kunne give dig den bedste oplevelse, anbefaler vi altid at du booker en tid. Du kan se ledige tider og booke en tid, klik på knappen, FId en tid til prøvning af kjole. Vi glæder os til at tage imod dig.

Din egen personlige drømmetyder

Inden dit besøg, anbefaler vi, at du booker en tid til kjoleprøvning, så du har en personlig drømmetyder til at hjælpe dig.

Det er vores opgave at guide dig hele vejen igennem oplevelsen. Så du får en kjole, der får dig til at stråle samtidig med, at den passer til din krop og ikke mindst til din kommende fest.

Når du ankommer til Panayotis, kommer du ind i den store hall, hvor der står en værtinde og tager i mod dig. Hun vil registrere din ankomst. Mens du venter, er du velkommen til at tage plads i de bløde sofaer eller kigge dig omkring i den gamle sal med teaterscenen, hvor vi holder vores events.

Din drømmetyder vil hente dig og føre dig hen til dit prøverum, hvor hun vil spørge ind til dine ønsker og til anledningen.

Du får som udgangspunkt altid kjolen med hjem med det samme. Der kan dog være kjoler, som vi er nødt til at bestille hjem i den rigtige størrelse til dig. Derfor anbefaler vi, at du er ude i god tid.

Booker du en tid til festkjoleprøvning hos Panayotis får du:

Personlig og professionel drømmetyder

45 minutters kjoleprøvning

Dit eget prøverum  

Mulighed for at bestille forkælelse til prøvningen

Jeg er klar til at prøve kjoler

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Bliv inspireret

Find os her

© Panayotis ApS
/ CVR 32677746