En stor tak for den fantastiske modtagelse vi har fået i København. Vores pop-up butik i Rødovre Centrum er allerede blevet for lille, så derfor flytter vi i større rammer efter sommerferien (vi glæder os til at afsløre den nye lokation, når detaljerne er faldet på plads).

Det betyder, at du i hele juli har en unik mulighed for at gøre et kup:  

alt i butikken* er nedsat med 50% 

– kom og hjælp os med at tømme butikken!

Drømmer du om at finde den perfekte kjole til din store dag? 

Så er det nu, du har chancen for at gøre et kup, få store rabatter på Danmarks Smukkeste Kjoler, og vælge din drømmekjole blandt masser af unikke styles og samples, som man ikke finder andre steder!

Rabatten omfatter:

– brudekjoler og brude tilbehør (slør, sko, smykker osv.)

– Konfirmationskjoler og tilbehør

Fest- & gallakjoler

– Studenterkjoler

*) bemærk rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter, og omfatter ikke kjoler fra Forever Panayotis, samt 2025 designs og de enkelte 2024 designs, der fortsætter i 2025 kollektionen. 

På 2025 modeller og ny-bestillinger gives der 10% rabat under Flyttesalget

Vi kan selvfølgelig opbevare din kjole til senere brug (mod et mindre opbevaringsgebyr).

Brudekjoler og konfirmationskjoler købt under Flyttesalget er også omfattet af den unikke Panayotis tilfredshedsgaranti:

Så længe kjolen opbevares hos Panayotis, kan du altid bytte den i tilfælde af, at du ændrer figur, størrelse eller blot falder for en 2025 model på et senere tidspunkt. Eneste betingelse er, at den købte kjole opbevares hos Panayotis. 

Vores kollektion er fyldt med smukke, elegante og betagende kjoler, der passer til enhver stil og smag. Husk, at der ofte kun findes ét eksemplar af hver kjole i vores kollektion! Dette gør det endnu vigtigere at komme i god tid, så du kan sikre dig din helt særlige drømmekjole.

Kom og mærk sommerens varme hos Panayotis – vi hjælper dig med at finde kjolen, der får dig til at stråle på din store dag! 🤍

 Vi glæder os til at byde dig velkommen! 

Det med småt – vigtigt at læse:
  • Rabatten på 50% på alt i butikken gælder i hele juli 2024, eller så længe lager haves
  • Forever Panayotis kollektionen, samt enkelte styles fra 2025 vil være til rådighed og mulig at prøve under Flyttesalget men disse modeller vil ikke være nedsat.
  • Rabatten gælder IKKE tilretning/skræddertimer.
  • Vi anbefaler altid kjoleprøvning mod forudgående aftale – book din aftale via linket nedenfor, eller via 75829091.

Jeg er klar til at prøve kjoler!

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Links

Bliv inspireret

Find os her

© Panayotis ApS
/ CVR 32677746