ANMODNING OM SÆRLIG BOOKING

Vi elsker at forkæle dig og dit følge, når I kommer til prøvning hos Panayotis. 

For at give alle den bedste oplevelse, har vi et maximum på 5 gæster til almindelige brudekjoleprøvninger. Ønsker du som brud at medbringe mere end 5 gæster til din prøvning, er du velkommen til at anmode om en særlig booking via formularen på denne side.

Kære brud,

For at give alle den bedste oplevelse, har vi et maximum på 5 gæster til almindelige brudekjoleprøvninger. Ønsker du som brud at medbringe mere end 5 gæster til din prøvning, er du velkommen til at anmode om en særlig booking via formularen på denne side.

Muligheden for særlige bookinger er også for at imødekomme brude med skiftende arbejdstider eller andre årsager, der gør det aktuelt at booke uden for normal åbningstid, eller ønsket om særlig forkælelse eller behov for fred og ro og for at have et lokale eksklusivt til rådighed.

Udfyld nedenstående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt for at imødekomme dine behov.

Processen er følgende:

  1. Du udfylder formularen med dine ønsker og trykker SEND.
  2. Vi undersøger hvilke muligheder, vi har for at imødekomme dine ønsker.
  3. Vi kontakter dig for endelig bekræftelse.

Pt. kan vi tilbyde følgende muligheder:

Booking uden for normal åbningstid:

Denne booking er for dig, der har behov for at vælge din drømmekjole uden for vores normale åbningstid. Angiv foretrukken dato og tidspunkt i felterne nedenfor. Har du flere muligheder, kan det angives i kommentarfeltet nederst. Prisen for denne ekstra service er 500,- og inkluderer servering af kaffe, the og vand under prøvningen. Afbud af denne prøvning skal ske senest 48 timers inden prøvningen. Ved udeblivelse, skal beløbet for bookingen, 500,-, betales. 

Booking af vores nye VIP Lounge – MAX 5 personer

Denne booking er for dig, der ønsker at have vores VIP Lounge for dig selv i 1 time og 45 min, til brudekjoleprøvning. Prisen for denne service er 499,- og inkluderer servering af kaffe, the og vand under prøvningen. Denne booking er mulig på alle hverdage og i weekenden. 

Booking af vores ‘Say Yes to the Dress’ område – MAX 10 personer

Denne booking er for dig, der ønsker at have vores nye Say Yes to the Dress område for dig selv i 1 time og 45 min, til brudekjoleprøvning. Prisen for denne service er 499,- og inkluderer servering af kaffe, the og vand under prøvningen. Denne booking er mulig på alle hverdage og i weekenden..

Booking med eksklusiv eneret til ‘Say Yes to the Dress’ Loungen

Denne booking er for dig, der ønsker at have hele vores eksklusive Say Yes to the Dress Lounge for dig selv i op til 3 timer, til kjoleprøvninger med ubegrænset antal gæster. Som udgangspunkt tilbydes denne service til brude og følge, som ønsker at vælge brudekjole og matchende kjoler til brudens mor og brudens maid of honor, eller til brude med et stort følge. Prøvningerne foregår i rummet, hvor Say Yes to the Dress Danmark blev optaget, med eget tilknyttet toilet. Prisen for denne service er 750,- og inkluderer servering af kaffe, the og vand under prøvningen. Denne booking er typisk mulig på hverdage og i sjældne tilfælde lørdag/søndag. 

Vi anbefaler, at du som brud booker en aftale 8 mdr. før dit bryllup, da vi lige nu oplever forlængede produktions- og transporttider generelt. De 8 mdr. er for at sikre, at du som brud, får den bedste oplevelse og kan vælge frit mellem alle kjoler, uden presset levering op til dit bryllup. Kontakt os endelig for mere info.

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Aftaler

Ring 75 82 90 91

vejle@panayotis.dk 

KBH@panayotis.dk

Links

Bliv inspireret

Find os her

© Panayotis ApS
/ CVR 32677746