Panayotis x Naja Münster

Vi er stolte over at kunne præsentere, at vi har indgået et samarbejde med den største influencer i Danmark på sin alder, nemlig Naja Münster.

De seneste par måneder har vi haft flere besøg af søde Naja og hendes mor Hanne, da Naja har arbejdet hårdt på at designe en konfirmationskjole, som bliver en del af den nye 2024 kollektion! 

Den første kjole i Panayotis x Naja Münster kollektionen lægger vægt på de fine blondedetaljer, snittene & de små udsmykninger.

Kjolerne vil blive vist her

PANAYOTIS X FIE ROSE kjolerne vil for første gang vises til vores store årlige konfirmationsevent d. 15. oktober, hvor de vil være at spotte på catwalken op til flere gange.

Til dette event vil Fie præsentere kjolerne på scenen til modeshowet og fortælle om hendes tanker bag dem. Efter eventet vil kjolerne være at finde i vores butik i størrelserne 32 til 44. I uge 42 vil den komme op på vores side her og på vores webshop.

Hvem er naja Münster

Udover at Naja er designeren bag den fine konfirmationskjole, så er hun en ung dansk influencer, som selv skal konfirmeres i år 2024. Hele Najas karriere startede tilbage da hun var tre år gammel, hvor hun for første gang var med i en video på hendes bror, Morten Münsters, kanal.

Siden da har det taget fart, og hun har i dag over 170.000 følgere på Instagram og over 230.000 abonnenter på Youtube. Hver dag kan man følge med i Najas hverdag, hvor hun går i skole, er sammen med sin familie og sammen med vennerne. 

Naja Münster er også skuespiller og er kendt fra sin medvirken i Far Til Fire filmene. Nu kan Naja også tilføje titlen designer til CV’et, da hun har designet sin første kjole for Panayotis. 

Jeg er klar til at prøve kjoler

Vil du prøve Najas smukke kjole og de andre vi har hængende i butikken?
Så anbefaler vi, at du booker en aftale på forhånd, så vi kan give dig den bedste vejledning og oplevelse.

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Aftaler

Ring 75 82 90 91

vejle@panayotis.dk 

Pop-up-store@panayotis.dk

Bliv inspireret

Find os her