Panayotis x Naja Münster

Vi er stolte over at kunne præsentere, at vi har indgået et samarbejde med den største influencer i Danmark på sin alder, nemlig Naja Münster.

Den første kjole i Panayotis x Naja Münster kollektionen hedder Naja. Her er der lagt vægt på de fine blondedetaljer, snittene & de små udsmykninger.

NAJA KJOLEN

Naja udtaler følgende om hendes design:

 

Kjolen har jeg valgt skulle være med blonder og en masse søde detaljer. Jeg har valgt nogle søde perler ved ærmerne og et sødt bælte, der gør kjolen ekstra smuk. Ryggen har jeg valgt at lave lidt dyb og med en lukning af flotte perler. 

 

Det var vigtigt, at blonden skulle være af en blød kvalitet, og at kjolen skulle være behagelig at have på. Kjolen er blevet mega flot, og præcis som jeg gerne vil have den. Jeg er bare så glad for resultatet!”

Hvem er naja Münster?

Naja er en ung influencer, som selv skal konfirmeres i år 2024. Hele Najas karriere startede, da hun blot var tre år gammel, hvor hun for første gang var med i en video på hendes bror, Morten Münsters, kanal.

 

Siden da har det taget fart, og hun har i dag over 175.000 følgere på Instagram og over 230.000 abonnenter på Youtube. Hver dag kan man følge med i Najas hverdag, hvor hun bla. går i skole og er sammen med sin familie og venner.

 

Ud over at være influencer og youtuber, er Naja også skuespiller. Hun er bl.a. kendt fra sin medvirken i Far Til Fire filmene og i TV-serien Klassen. Nu kan hun også tilføje titlen designer til CV’et, da hun har designet sin første kjole for Panayotis.

Jeg er klar til at prøve kjoler

Vil du prøve Najas smukke kjole og de andre vi har hængende i butikken?
Så anbefaler vi, at du booker en aftale på forhånd, så vi kan give dig den bedste vejledning og oplevelse.

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Links

Bliv inspireret

Find os her

© Panayotis ApS
/ CVR 32677746