Book tid
Drømmer du om det perfekte bryllup?

NYHED: Nu kan du få hjælp til hele dit bryllup hos Panayotis

Igennem snart 60 år har Panayotis hjulpet kommende brude med at finde den perfekte kjole. Vi fornemmer en tydelig tendens til, at mange brude bliver overvældet af hele bryllupsplalægningen, og derfor introducerer vi nu forskellige pakker til kommende brude – alt afhængigt af deres behov.
Uanset hvilket Bride to Be program du vælger, står vores certificerede bryllupsplanlæggere klar til at hjælpe dig med at lave din komplette bryllupsplan, så du får helt styr på forløbet, og gøre bryllupsdagen og alle bryllupsforberedelserne til en god oplevelse for både dig og din kommende mand. 

Du kan vælge mellem:

 

Det online introforløb tager 4 uger, og består af forskellige moduler, som du kan tilgå, når det passer ind i din travle hverdag. 1 gang om ugen mødes i online til opfølgning og opsamling, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til vores bryllupsplanlægger, og udveksle erfaringer med andre brude.

Bemærk: august 2024 forløbet er allerede udsolgt, og der er kun få billetter tilbage i september. Du er velkommen til at skrive dig på venteliste ved at sende en mail til: planning@panayotis.dk 

 Hvis du gerne vil vide mere, så udfylde formularen nedenfor – så kontakter Maja dig, så i kan aftale nærmere. Maja og vores team af certificerede bryllupsplanlæggere tilbyder en gratis konsultation, hvor i kan tale om jeres behov, og hvordan Maja kan hjælpe med at gøre jeres bryllupsforberedelser til den bedste oplevelse.
På mødet vil vi gennemgå, hvordan vi kan hjælpe dig med at arrangere det perfekte bryllup, der passer til din stil, dit budget og dine ønsker. Du vil også få svar på alle dine spørgsmål.

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Aftaler

Book tid

åbningstider

Ring 75 82 90 91

vejle@panayotis.dk 

KBH@panayotis.dk

Links

Brudekjoler
Festkjoler
Konfirmation
Forever brudekjoler
Panayotis UNIKA
Plus Size Brudekjoler
Atelier Panayotis
Tilbehør

Bliv inspireret


Facebook


Instagram


Pinterest


Youtube


Tiktok

Find os her

Panayotis ApS 

Vejle

Banegårdspladsen 4
7100 Vejle, Danmark

København

Rødovre Centrum 181
2610 Rødovre

© Panayotis ApS
/ CVR 32677746