SAMPLE SALE

- Spar 30% på alle brudekjoler*

Dit bryllup er en af livets vigtigste dage. Derfor tæller hver en detalje, og din kjole står i centrum. Gør din drøm til virkelighed med en smuk brudekjole fra Panayotis. Oplev det store sortiment af brudekjoler når du skal finde din drømmekjole! Kalenderen er allerede booket, derfor forlænger vi SAMPLE SALE frem til d. 10 marts! Oplev 30% på tidligere års kollektioner. 

Hvad kan du forvente til Panayotis SAMPLE SALE:

  • Ekslusive rabatter. Nyd op til 30% på hver eneste kjoler fra tidligere års kollektioner. 
  • Stort udvalg. Vælg mellem hundredvis af bestagende kjoler i både Drømmenes Teater i Vejle og Panayotis pop-up butik i København. Uanset din stil, hjælper vi dig med at finde drømmekjolen. 
  • Personlig drømmetyder. Vores faglige og dedikeret drømmetydere står klar til at hjælpe dig med at finde drømmekjolen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Panayotis SAMPLE SALE. Dette er den perfekte mulighed for at finde drømmekjolen, som matcher din stil og budget. Booker du tid, vil du opleve personlig betjening, ekslusive rabatter og et betagende udvalg. 

Datoer: SAMPLE SALE er forlænget frem til d. 10. marts.

Tilbuddet omfatter: ALLE brudekjoler fra tidligere kollektioner!
Forever Panayotis brudekjoler findes ikke nedsatte .

Fejring med stil: Ønsker du din prøvning skal være lige dét vildere? Hos Panayotis har du mulighed for at opgradere din prøvning med bobler og snacks. I kan altså fejrer du har fundet drømmekjolen med champagne, chokolade og meget mere. Se sortimentet og bestil her.  Drømmer du om mere privatliv, plads til flere til prøvningen eller en booking uden for åbningstid? Hos Panayotis vil vi altid gerne være en del af at høre oplevelsen helt særligt. Derfor kan du anmode om en særlighed booking, så vi kan tilpasse oplevelsen til dine drømme og behov. Læs mere her.

Find os nær dig: Oplev Panayotis i både Drømmenes Teater i Vejle og Panayotis pop-up butik i København. Besøg din nærmeste Panayotis fra den 1. til den 10. marts og lad vores erfarne og hjælpsomme drømmetyder guide dig i jagten på den perfekte kjole til din særlige dag.

Men vent, der er mere! Lad dig forkæle og nyde oplevelsen, mens vores dedikerede og erfarne drømmetyderer, guider dig igennem vores kollektioner og hjælper dig med at finde din drømmekjole. Vi anbefaler stærkt, at du booker din tid på forhånd for at sikre dig en personlig og dedikeret rådgivning under prøvningen.

Glæd dig til at udforske vores store udvalg af nedsatte brudekjoler i forskellige stilarter og nuancer, der passer til enhver smag og personlighed. Uanset om du er en kommende brud, der drømmer om at stråle på din store dag, eller du leder efter den perfekte fest- eller gallakjole, vil vores sample sale opfylde dine ønsker.

Vær opmærksom på, at vores kollektion er håndplukket, og der kan derfor være begrænsede størrelser og enkelte kjoler med mindre fejl, der har været brugt til modeshows eller lignende. Men fortvivl ikke, da vi har reduceret priserne med 30% på disse smukke kjoler, så du stadig kan finde din drømmekjole til en fantastisk pris.

For at sikre dig den bedste shoppingoplevelse anbefaler vi, at du kontakter os på forhånd, hvis der er en speciel model i en specifik størrelse, som du søger. Besøg vores webshop for at få inspiration og udforske vores udvalg af brudekjoler, og lad dig derefter guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som vil stå 100% til din rådighed under hele din prøvning.

Så vær klar til at gribe denne enestående mulighed for at opnå betagende besparelser på mere end 500 brudekjoler. Skynd dig at booke din tid. Panayotis SAMPLE SALE, vil du ikke vil gå glip af! Kom og vær en del af Panayotis-familien og oplev at finde din drømmekjole. Vi ser frem til at byde dig velkommen med åbne arme til vores SAMPLE SALE!

Det med småt – vigtigt at læse:

  • Rabatten på 30% gælder kun i perioden 1. til og med 10. Marts. 
  • Rabatten er gældende på tidligere kollektioner. 2024 kollektionen er altså ikke nedsat.
  • Forever Panayotis kollektionen vil være til rådighed og mulig at prøve under SAMPLE SALE, men disse modeller vil ikke være nedsat.
  • Rabatten gælder IKKE opbevaringsæsker samt tilretning/skræddertimer.
  • SAMPLE SALE er kun mod forudgående aftale – book din aftale via linket nedenfor, eller via 75829091.

Tag dine nærmeste med, og besøg os under dette fantastiske udsalg. Danmarks Største Brudekjole Udsalg er din mulighed for at forkæle dig selv og dine nærmeste uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi ses i butikken fra den 1. til den 10. marts! Lad os sammen gøre dine drømme til virkelighed og fejre med stil og smag.

Jeg er klar til at prøve kjoler!

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Aftaler

Ring 75 82 90 91

vejle@panayotis.dk 

Pop-up-store@panayotis.dk

Bliv inspireret

Find os her