Velkommen til vores eksklusive brudekjole-prøveudsalg!

- Spar op til 40%

 

Pas på alle kommende brude!

Gør dig klar til at sige ‘ja’ til din drømmekjole på vores spektakulære Sample Sale! Kom og se vores fantastiske kjoler til utrolige priser, og lad dine brudedrømme blive til virkelighed.

 

Hvorfor vælge os?

 

Eksklusivt udvalg:

Fra tidløse klassikere til moderne, vi har en bred vifte af stilarter, der passer til enhver brud.

Kvalitet:

Hver kjole er udformet med præcision og omhu, hvilket sikrer, at du går ned ad gangen i elegance og ynde. Derudover tilbyder vi skræddersyninger for at sikre, at kjolen passer dig bedst.

Utrolige besparelser:

Vores prøveudsalg tilbyder rabatter på designerkjoler, som du ikke finder andre steder.

 

Find ud af hvilken slags Panayotis-brud du er brud med vores quiz, vi har noget for enhver smag.

 

Jeg er klar til at prøve kjoler!

Vær den første til at ankomme og få fat i den bedste kjole!

Dato: 3 Maj til 5 Maj 2024

 

Vil du have, at din prøveperiode skal være lige så vildere?
Hos Panayotis har du mulighed for at opgradere din smagning med bobler og snacks. Så du kan fejre, at du har fundet din drømmekjole med champagne, chokolade og meget mere.
Drømmer du om mere privatliv, plads til flere til testen eller en booking uden for åbningstiden?
Hos Panayotis vil vi altid gerne være med til at høre oplevelsen på en helt særlig måde. Derfor kan du anmode om en speciel booking, så vi kan tilpasse oplevelsen til dine drømme og behov.
Men vent, der er mere!
Lad dig forkæle og nyd oplevelsen, mens vores dedikerede og erfarne drømmetydere guider dig gennem vores kollektioner og hjælper dig med at finde din drømmekjole. Vi anbefaler stærkt, at du booker din tid på forhånd for at sikre personlig og dedikeret rådgivning under testen.
Glæd dig til at udforske vores store udvalg af nedsatte brudekjoler i forskellige stilarter og nuancer, der passer til enhver smag og personlighed.
Vær opmærksom på, at vores kollektion er håndplukket, og derfor kan der være begrænsede størrelser og enkelte kjoler med mindre skavanker, som har været brugt til modeshows eller lignende. Men bare rolig, da vi har sat priserne ned på disse smukke kjoler, så du stadig kan finde din drømmekjole til en god pris.
For at sikre den bedste indkøbsoplevelse, anbefaler vi, at du kontakter os på forhånd, hvis der er en speciel model i en bestemt størrelse, du leder efter. Besøg vores webshop for inspiration og opdag vores udvalg af festkjoler, så lad dig guide og guide af din personlige drømmefortæller, som står 100% til din rådighed i hele din prøveperiode.
Skynd dig at booke din tid. Panayotis brudekjoler, du vil ikke gå glip af det!
Kom og bliv en del af Panayotis-familien og oplev at finde din drømmekjole. 

Det med småt – vigtigt at læse:

  • Rabatten op til 40% gælder kun i perioden fra d. 3 til d. 5 Maj.
  • Rabatten gælder brudeprøver.
  • Rabatten gælder IKKE opbevaringskasser og justeringer/skræddertimer.

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Aftaler

Ring 75 82 90 91

vejle@panayotis.dk 

Pop-up-store@panayotis.dk

Bliv inspireret

Find os her