Konfirmationskjoler
Stort tillykke med din kommende konfirmation!

Festen starter allerede når du skal finde din kjole ved Panayotis. Hos os er det dig, der er i centrum, og vi står klar til at hjælpe dig hele vejen, så du finder den perfekte konfirmationskjole.


Konfirmationen er en stor og festlig dag, hvor du er i centrum. Du siger ja til dåben og skal fejes med alle dem du har kær. Det betyder, at det er dig, der er festens midtpunkt. Du skal stråle, og dét kan vi hjælpe dig med hos Panayotis.

Book en tid i dag!


Inden dit besøg, ser vi gerne, at du booker en tid. Vi anbefaler, at du er ude i god tid. Vi har masser af kjoler på lager. Men det kan ske, at vi ikke har den kjole som du forelsker dig i, i din størrelse.

Har vi ikke din model i din størrelse, kan vi få den syet til dig – der er som udgangspunkt 3 måneders leveringstid. 


Ovenstående er vejledende. Enkelte leverancer kan være hurtigere eller langsommere alt afhængigt af leverandøren/sæsontravlhed. For at sikre, at der er god tid også til eventuelle tilretninger hos en skrædder anbefaler vi, at man generelt er i god tid med bestilling af sin konfirmationskjole.


Booker du en tid til prøvning hos Panayotis får du:

 • Personlig og professionel drømmetyder
 • 45 minutter kjole prøvning
 • Prøverum  
NÆSTE KONFIRMATIONSEVENT

Danmarks Største Konfirmationsevent

Danmarks Største Konfirmationsevent afholdes d. 15. oktober 2023.


Søndag uge 41 holder Panayotis traditionen tro konfirmationsmodeshows for alle 2024 konfirmandinder og deres familier!


Igen i år bliver det afholdt i de smukke rammer i Vejle Musikteater, og eventet vil både byde på et kæmpe modeshow med 2024 kollektionen og en messe med alle vores fantastiske samarbejdspartnere. 

Følg med her på vores hjemmeside og på vores sociale medier til foråret, for nærmere info om billetsalget. Indtil da, sæt et kryds i kalenderen. 


Vi ser frem til en fantastisk dag i konfirmationens tegn!

Gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg af konfirmationskjoler.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af konfirmationskjoler i alle stilarter fra de helt enkle til blonder.


Start din rejse her

Stort tillykke med din forestående konfirmation. Det er en fantastisk oplevelse at finde drømmekjolen og du glæder dig sikkert til at komme ud og prøve konfirmationskjoler. Det kan også være svært at finde den rigtige kjole, da der er mange valg, som skal tages. Derfor har vi samlet alle vores bedste råd i vores online konfirmationsguide. Tilmeld dig i dag og få alle vores bedste tips.

Online konfirmationsguide

Tilmeld dig og få info om:

 • Hvornår bør jeg købe min konfirmationskjole?

 • Se den nye kollektion, når den er online

 • Gode råd til valg af kjole

 • Et typisk forløb

 • Hyppigt stillede spørgsmål

 • Bliv ambassadør for Panayotis

 • Casting af modeller til modeshow

 • Køb billetter til modeshow

 • Sådan deltager du i Årets Panayotis Konfirmand


Kort sagt - alt hvad du har brug for fra start tilslut - GRATIS


JA – det skal jeg da have adgang til!

* Skal udfyldes

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet godkender du vores handelsbetingelser og cookie og privatlivspolitik. Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen. 

Panayotis X Anna Olympia

NYHED!
Ny Panayotis kollektion. Lavet i samarbejde med influencer Anna Olympia


Moden blandt de unge konfirmander ændrer sig hele tiden. Hos Panayotis følger vi med tiden, og derfor har vi lavet et samarbejde med influencer Anna Olympia.


Sammen har vi udarbejdet en kollektion af smukke konfirmationskjoler i et flot og moderne design, der passer til årets konfirmander. Du kan læse mere om konfirmationskjolerne og kollektionen her.Forever Panayotis – Preloved dresses

Skal vi sælge din konfirmationskjole for dig?


Forever Panayotis er et nyt koncept, hvor det er muligt for dig, at sælge din preloved konfirmationskjole gennem Panayotis. Konceptet gælder kun kjoler. Dvs. ingen tilbehør eller sko.


OBS! Aftalen gælder kun konfirmationskjoler, der er købt ved Panayotis. 


Hvad skal vi bruge fra dig?

 • Minimum 3 billeder fra din konfirmation, hvor du har kjolen på, som vi kan bruge til at vise kjolen frem på vores sociale medier
 • At kjolen er renset på et professionelt renseri, når du indleverer den til os


Der er ingen bindingsperiode, hverken i form af udløbstid eller hvor lang tid kjolen må hænge i butikken. Ved salg fratrækkes 50% fra salgspris.


Som sælger får du kjolens købspris minus 50 % sat ind på din konto ca 2-3 uger efter, at kjolen er blevet solgt.


Ønsker du at sælge din brudekjole gennem Panayotis, skal du booke en tid. Det gør du, ved at klikke på BOOK TID knappen nedenfor, og vælge kategorien: "FOREVER - indlevering"


Vi gør opmærksomme på, at det koster 99,- i oprettelse.


Book en aftale


Vi anbefaler, at i booker en aftale på forhånd, for at få den bedste oplevelse. Vi gør opmærksom på, at der er ekstra travlt om lørdagen, så hvis i ønsker mere ro omkring jeres konfirmationskjoleprøvning, kan i med fordel bestille tid søndag  eller i hverdagen.


Book tid på telefon 75 82 90 91  eller online døgnet rundt via vores online booking system.