Festkjoler
Panayotis har Danmarks smukkeste kjoler til fest og galla


Få personlig betjening til at finde din næste smukke festkjole, gallakjole eller cocktailkjole. Vi har kjoler, der passer perfekt til enhver anledning.


Hos Panayotis har vi altid et bredt udvalg af smukke fest -og gallakjoler, der passer til kvinder i alle aldre og til alle anledninger. Hvad enten du skal til gallafest, er brudens mor, brudepige, bliver student eller skal deltage som gæst, så finder du kjolen hos Panayotis.


Book en tid i dag! Det er gratis


Inden dit besøg, anbefaler vi, at du booker en tid til kjoleprøvning. Du får som udgangspunkt altid kjolen med hjem med det samme. Der kan dog være kjoler, som vi er nødt til at bestille hjem i den rigtige størrelse til dig. Derfor anbefaler vi, at du er ude i god tid.


Booker du en tid til festkjoleprøvning hos Panayotis får du:


 • Personlig og professionel drømmetyder

 • 45 minutter kjole prøvning

 • Prøverum  


Alt sammen GRATIS!


Du kan læse mere omkring vores koncepter, gå på jagt i det store udvalg i vores webshop eller booke en tid nedenfor.


Danmarks flotteste udvalg af festkjoler

Vi har et kæmpe udvalg af festkjoler fordelt på forskellige stile, snit, størrelser og prisklasser. Vores størrelser er fra 32-58 og ligger i prisen fra blot 999 kr.

NÆSTE FESTEVENT

Festkjole release party

Dato offentliggøres i 2023 // Drømmenes Teater i Vejle


Hvert år afholder Panayotis en stor Festkjole Realease Party, hvor vi viser alle de nye smukke festkjoler i kollektionen for det indeværende år og sæson.


Denne aften kan du opleve:

 • Velkomstbobler
 • Modeshows 
 • Oplæg fra Park Styling 
 • Konkurrencer
 • Og meget mere!cinderella-3375kr.

Hvorfor skal du vælge Panayotis?


Det får du hjælp til...

 • At vælge det rigtige snit til din figur
 • Hvilken farve kjole du skal gå efter
 • Om kjolen passer til anledningen
 • Masser af gode forslag til og rådgivning om, hvordan du kan style din kjole

Hos Panayotis vægter vi kundeservice, personlig betjening og rådgivning højt. Derfor får du altid tilknyttet en personlig drømmetyder, der hjælper dig med at finde den perfekte kjole.

Plus size festkjoler


Alle kvinder skal have den bedste oplevelse hos Panayotis og stråle i deres smukke kjoler. Uanset størrelse.

Som plus size kan det være svært at finde den perfekte kjole. Mange plus size kvinder tyer til online shopping, når de skal finde kjolen. Det kan ofte være en længere proces, da du ikke har muligheden for, at prøve kjolen før den kommer hjem. Derudover får du ikke råd og vejledning til, hvordan du skal fremhæve de bedste dele ved din krop.


Hos Panayotis har vi altid et bredt udvalg af smukke plus size kjoler på lager, som du har mulighed for at prøve i butikken og få med hjem med det samme. Vi hjælper, guider og rådgiver dig, så du er sikker på, at komme hjem med den helt rigtige kjole til anledningen.


Student


Mangler du den perfekte kjole, der matcher din (velfortjente) studenterhue?


Når sommeren nærmer sig, betyder det også en fest uden lige for mange unge. Tiden nærmer sig. Nemlig studenterugen! Du har brugt flere år på at uddanne dig, og snart er det endelig tid til, at få din belønning i form af din studenterhue (og dit eksamensbevis, selvfølgelig). Du har knoklet, lavet dine lektier, glemt en aflevering og snart nærmer den sidste eksamen sig. Det er en kæmpe dag, og der skal tages masser af billeder, for at forevige minderne. Men..


Har du tænkt på, hvad du skal have på?

Vi har et kæmpe udvalg af smukke studenterkjoler hos Panayotis! Er du ude efter en klassisk hvid kjole? Eller går du mere efter en kjole, der matcher farverne på båndet på din hue?


Kom alene eller tag dine med-studiner under armen. Book en tid ved Panayotis i dag og få styr på det (næsten) allervigtigste til din store dag.


Panayotis Couture

Få designet og skræddersyet din festkjole med Panayotis Couture

AlejandroResta_Panayotis_Fest_web
AlejandroResta_Panayotis_Fest02
AlejandroResta_Panayotis_Fest04
AlejandroResta_Panayotis_Fest06
AlejandroResta_Panayotis_Fest07
AlejandroResta_Panayotis_Fest05
AlejandroResta_Panayotis_Fest08
AlejandroResta_Panayotis_Fest03

Panayotis Couture er navnet på vores samarbejde med den internationalt anerkendte designer Alejandro Resta. Alejandro har sit atelier og showroom i Valancia i Spanien, hvor han har designet kjoler til kendisser som Paris Hilton, Monica Naranjo, Ana Obregon og danske Mascha Vang.


Som det eneste festkjolehus i Danmark, har Panayotis et tæt samarbejde med Alejandro Resta. Det betyder at du har muligheden for, at få designet din festkjole fra bunden af en internationalt anerkendt couture designer


Panayotis Couture er for dig, der drømmer om en eksklusiv festkjole. Kontakt os for mere info her.

Forever Panayotis

Forever Panayotis er vores kollektion af preloved Panayotis kjoler.


Forever Panayotis er et koncept som giver Panayotis dig muligheden for at sælge deres din preloved festkjole videre. Konceptet tager udgangspunkt i en billigere og mere bæredygtig løsning.


Du står selv for rens og klargøring af kjolen, mens Panayotis sørger for videresalg gennem Forever Panayotis, til en på forhånd aftalt videresalgspris. Vi afregner 50% af salgsprisen, når din kjole er solgt videre. Skulle din kjole mod forventning ikke være solgt inden for 6 måneder, kontakter vi dig for at aftale det videre forløb.


Ønsker du at sælge din festkjole efter brug, kan du gøre det gennem Forever Panayotis. Book en tid og vælg "FOREVER - indlevering af brudekjole". 


Book en aftale


Vi anbefaler, at i booker en aftale på forhånd, for at få den bedste oplevelse. 


Book tid på telefon 72 16 91 00 eller online døgnet rundt via vores online booking system.


Drømmenes Teater i Vejle


Du kan godt glæde dig til at træde inden for i historiske rammer! Som drømmetyder Louise siger: “Selv gulvet knirker på den helt rigtige måde.”