Festkjoler udsalg

- Spar op til 50%

Velkommen til Party Season Extravaganza!

Gør dig klar til at charmere og skinne, fordi Panayotis Festkjoler ruller den røde løber ud til dig!
Vi er begejstrede for at invitere dig til vores eksklusive udsalg med 50 % rabat, hvor glamour er overkommelig. Det er tid til at løfte din garderobe med betagende kjoler, der vil stjæle rampelyset ved enhver lejlighed.
Uanset om du planlægger en aften i byen med venner, deltager i en glamourøs galla eller ønsker at føle dig fabelagtig hver dag, så har vi den perfekte kjole, der venter på dig. Fra elegante kjoler til legende cocktailkjoler tilbyder vores kollektion et fantastisk udvalg af stilarter, farver og størrelser, der passer til enhver smag og kropstype.
Men skynd dig, dette tilbud varer ikke evigt! Udnyt vores utrolige rabatter og forkæl dig selv med dine drømmekjole uden at sprænge penge.
Besøg os i dag, og lad os hjælpe dig med at skinne klart som den stjerne, du er!
Vi ses til Panayotis Festkjoler, hvor enhver fest begynder med stil!

Jeg er klar til at prøve kjoler!

Datoer: Hele april måned

Tilbuddet omfatter: Udvalgte kjoler

Vil du have, at din prøveperiode skal være lige så vildere?

Hos Panayotis har du mulighed for at opgradere din smagning med bobler og snacks. Så du kan fejre, at du har fundet din drømmekjole med champagne, chokolade og meget mere.

Drømmer du om mere privatliv, plads til flere til testen eller en booking uden for åbningstiden?

Hos Panayotis vil vi altid gerne være med til at høre oplevelsen på en helt særlig måde. Derfor kan du anmode om en speciel booking, så vi kan tilpasse oplevelsen til dine drømme og behov.

 

Men vent, der er mere!

Lad dig forkæle og nyd oplevelsen, mens vores dedikerede og erfarne drømmetydere guider dig gennem vores kollektioner og hjælper dig med at finde din drømmekjole. Vi anbefaler stærkt, at du booker din tid på forhånd for at sikre personlig og dedikeret rådgivning under testen.

Glæd dig til at udforske vores store udvalg af nedsatte festkjoler i forskellige stilarter og nuancer, der passer til enhver smag og personlighed.

Vær opmærksom på, at vores kollektion er håndplukket, og derfor kan der være begrænsede størrelser og enkelte kjoler med mindre skavanker, som har været brugt til modeshows eller lignende. Men bare rolig, da vi har sat priserne ned på disse smukke kjoler, så du stadig kan finde din drømmekjole til en god pris.

For at sikre den bedste indkøbsoplevelse, anbefaler vi, at du kontakter os på forhånd, hvis der er en speciel model i en bestemt størrelse, du leder efter. Besøg vores webshop for inspiration og opdag vores udvalg af festkjoler, så lad dig guide og guide af din personlige drømmefortæller, som står 100% til din rådighed i hele din prøveperiode.

Skynd dig at booke din tid. Panayotis festkjoler, du vil ikke gå glip af det!

Kom og bliv en del af Panayotis-familien og oplev at finde din drømmekjole. Vi glæder os til at byde dig velkommen med åbne arme til vores Festkjole-udsalg!

 

Det med småt – vigtigt at læse:

  • Rabatten på 50% gælder kun i perioden april måned.
  • Rabatten gælder udvalgte festkjoler.
  • Rabatten gælder IKKE opbevaringskasser og justeringer/skræddertimer.

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Aftaler

Ring 75 82 90 91

vejle@panayotis.dk 

Pop-up-store@panayotis.dk

Bliv inspireret

Find os her