SPRING SALE - SPAR OP TIL 40%
Foråret er kommet og derfor kan du komme til Spring Sale hos Panayotis


Skal du giftes i sommeren 2023 er det den perfekte mulighed til at finde drømmekjolen, blandt vores store udvalg af nedsatte kjoler. ALLE kjoler i butikken er nedsatte under Spring Sale!

Skal du giftes i 2023 eller 2024, så læs med her; 


Vi fejrer, at foråret er på vej, med vores populære SPRING SALE, hvor du sparer op til 40% på alle kjoler i butikken til og med søndag d. 16. april 2023.


Find din drømmekjole blandt vores mange smukke, nedsatte brude-, & festkjoler og spar op til 40% på ALLE brude- og festkjoler i huset. Vi tør godt love: du finder ikke et flottere udvalg af nedsatte kjoler! Til vores populære Spring Sale hos Panayotis, hvor du har mulighed for at gøre et kup på din brudekjole.


Der er smukke, nedsatte kjoler uanset om du er kommende brud eller søger en fest- eller gallakjole.

Book en aftale allerede nu så du er sikret en tid. 


Vi lover; 

- et bredt udvalg af smukke, nedsatte brudekjoler i forskellige stilarter og nuancer

- str. 32-58

- brudekjoler til førpriser fra 4.000,- til 25.000,- 

- fest- & gallakjoler til førpriser mellem 1.500,- og 4.000,-

- du vil blive guidet igennem din brudekjoleprøvning som varer 1 time & 45 min., af en af vores dygtige Drømmetydere


Bemærk: da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med op til 40%.


Derfor er det en fordel, at du kontakter os på forhånd, hvis der er en speciel model i en speciel størrelse, du er på udkig efter. Find din inspiration om vores udvalg af brudekjoler i vores webshop, og lad dig ellers guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som står 100% til din rådighed.

Det med småt

  • Rabatten på op til 40% gælder ikke nybestillinger, eller pre-loved kjoler fra Forever Panayotis kollektionen.
  • Rabatten på op til 40% gældende til og med søndag d. 16. april 2023.  
  • Vi opbevarer gerne din brudekjole to år fra købsdato, men for kjoler købt til 40% rabat eller derover, betales et opbevaringsgebyr på 450 kr. Hvis du falder for en kjole fra vores Forever Panayotis – Preloved Weddding Dresses afdeling, vil du få din kjole med hjem på dagen, da vi ikke tilbyder opbevaring af disse.
  • Nedsatte brudekjoler fra vores Spring Sale er omfattet af vores tilfredshedsgaranti så frem din brudekjole opbevares hos os.
  • Tilretning og omsyning af din kjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris, men vi har skrædder i huset og ikke mindst dygtige samarbejdspartnere over hele landet, som vi henviser dig til.
  • Spring Sale er kun mod forudgående aftale på www.panayotis.dk eller på tlf. 75829091

Book en aftale


Vi anbefaler, at i booker en aftale på forhånd, for at få den bedste oplevelse. 


Book tid på telefon 75 82 90 91 eller online døgnet rundt via vores online booking system.


Drømmenes Teater i Vejle


Du kan godt glæde dig til at træde inden for i historiske rammer! Som drømmetyder Louise siger: “Selv gulvet knirker på den helt rigtige måde.”