Januar Sale
Januar Sale

Vores populære Januar Sale er igang og vores kalender er allerede godt booket! Du kan spare 30-70 % på ALLE brudekjoler som ikke er fra vores 2023 kollektion. Flere hundrede smukke nedsatte kjoler! 

Vores populære Januar Sale er startet! og vi kigger end i en fuld kalender som allerede nu er godt booket - især lørdage er der kun få ledige tider tilbage. Under vores Januar Sale finder du flere smukke og nedsatte kjoler uanset om du er kommende brud eller søger en fest- eller gallakjole. Book en aftale allerede nu så du er sikret en tid.


Find din drømmekjole blandt vores mange smukke, nedsatte brude-, & festkjoler og spar 30-70%. Vi tør godt love: du finder ikke et flottere udvalg af nedsatte kjoler! 


Planlægger du bryllup i foråret eller sommeren 2023, anbefaler vi derfor, at du er ude i ekstra god tid med at vælge af brudekjole, så du har alle valgmuligheder, når drømmen skal vælges. Vælger du at bestille din brudekjole allerede nu, er du samtidig sikret imod eventuelle prisstigninger i 2023, og kan derfor trygt gå i gang med den øvrige del af bryllupsplanlægningen.


Bemærk: da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med 30-70%.


Derfor er det en fordel, at du kontakter os på forhånd, hvis der er en speciel model i en speciel størrelse, du er på udkig efter. Find din inspiration om vores udvalg af brudekjoler i vores webshop, og lad dig ellers guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som står 100% til din rådighed.


Det med småt

  • Rabatten på 30-70% gælder ikke nye 2023 modeller, eller pre-loved kjoler fra Forever Panayotis kollektionen.
  • Rabatten på 30-70% gælder i hele januar. 
  • Vi opbevarer gerne din brudekjole to år fra købsdato, men for kjoler købt til 40% rabat eller derover, betales et opbevaringsgebyr på 450 kr. Hvis du falder for en kjole fra vores Forever Panayotis – Preloved Weddding Dresses afdeling, vil du få din kjole med hjem på dagen, da vi ikke tilbyder opbevaring af disse.
  • Tilbuddet er ikke gældende, ved brug af tilfredshedsgarantien. 
  • Nedsatte brudekjoler fra vores Januar Sale er omfattet af vores tilfredshedsgaranti så frem din brudekjole opbevares hos os.
  • Tilretning og omsyning af din kjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris, men vi har skrædder i huset og ikke mindst dygtige samarbejdspartnere over hele landet, som vi henviser dig til.
  • Januar Sale er kun mod forudgående aftale på www.panayotis.dk eller på tlf. 75829091

Book en aftale


Vi anbefaler, at i booker en aftale på forhånd, for at få den bedste oplevelse. 


Book tid på telefon 75 82 90 91 eller online døgnet rundt via vores online booking system.


Drømmenes Teater i Vejle


Du kan godt glæde dig til at træde inden for i historiske rammer! Som drømmetyder Louise siger: “Selv gulvet knirker på den helt rigtige måde.”