Danmarks største brudekjole udsalg
Danmarks største brudekjoleudsalg

Fredag d. 4. november til og med søndag d. 13. november afholder Panayotis Danmarks største brudekjoleudsalg! Udsalget er forlænget frem til og med d. 13 november hvor du kan spare 50% på din drømmekjole. 


Skal du med?


Grundet den store efterspørgsel er Danmarks Største Brudekjoleudsalg blevet forlænget! Der er kun ledig tid fredag d. 4 november og fuldt booket lørdag og søndag - derfor forlænger vi udsalget til og med søndag d. 13. november, så alle får chancen for at finde drømmekjolen til en god pris!


Vil du med til Danmarks største brudekjoleudsalg, samt finde drømmekjolen blandt de mange nedsatte brudekjoler?


Hos Panayotis har vi en masse smukke nedsatte kjoler uanset om du er kommende brud eller søger en fest- eller gallakjole. Spar 40% til 50% på alle brudekjoler og brudetilbehør*. Skal du giftes i 2022 eller 2023, er det den perfekte mulighed til at finde drømmebrudekjolen. Især hvis du skal giftes i april, maj eller juni, vi anbefaler at du finder drømmekjolen ca. 8 måneder før den store dag. 


Vi lover;

- et bredt udvalg af smukke, nedsatte brudekjoler i forskellige stilarter og nuancer

- str. 32-58

- til priser fra 8.000,- til 25.000,-

- du vil blive guidet igennem din brudekjoleprøvning som varer 1 time & 45 min., af en af vores dygtige Drømmetydere


Bemærk:da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med 40-50%.


Derfor er det en fordel, at du kontakter os på forhånd, hvis der er en speciel model i en speciel størrelse, du er på udkig efter. Find dininspiration om vores udvalg af brudekjoleri voreswebshop, og lad dig ellers guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som står 100% til din rådighed.


* Gælder ikke 2023 modeller og Forever Panayotis.

Det med småt

  • Rabatten på 40-50%% gælder ikke nye 2023 modeller, eller pre-loved kjoler fra Forever Panayotis kollektionen.
  • Rabatten på 40-50% gælder fra d. 4. november til og med 13. november. 
  • Vi opbevarer gerne din brudekjole to år fra købsdato, men for kjoler købt til 40% rabat eller derover, betales et opbevaringsgebyr på 450 kr. Hvis du falder for en kjole fra vores Forever Panayotis – Preloved Weddding Dresses afdeling, vil du få din kjole med hjem på dagen, da vi ikke tilbyder opbevaring af disse.
  • Nedsatte brudekjoler fra Danmarks Største brudekjoleudsalg er omfattet af vores tilfredshedsgaranti så frem din brudekjole opbevares hos os.
  • Tilretning og omsyning af din kjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris, men vi har skrædder i huset og ikke mindst dygtige samarbejdspartnere over hele landet, som vi henviser dig til.
  • Danmarks Største brudekjoleudsalg er kun mod forudgående aftale på www.panayotis.dk eller på tlf. 75829091

Book en aftale


Vi anbefaler, at i booker en aftale på forhånd, for at få den bedste oplevelse. 


Book tid på telefon 72 16 91 00 eller online døgnet rundt via vores online booking system.


Drømmenes Teater i Vejle


Du kan godt glæde dig til at træde inden for i historiske rammer! Som drømmetyder Louise siger: “Selv gulvet knirker på den helt rigtige måde.”