Bride to be

Er du kommende brud? Så se med her

Bride to Be med Mascha Vang  

Panayotis inviterer til et ekslusivt event med den enestående mulighed for at få en masse gode tips og tricks fra vores certificerede bryllupsplanlægger, inspiration til dit bryllup og forkælelse på dagen!


Derudover kan du som noget helt ekstraordinært få et særligt indblik i Danmarks største bryllup siden Frederik og Mary. Hør Mascha Vang fortælle om hendes bryllup, brudekjolerne og stil dine egne spørgsmål til Mascha! 


Vi har samlet alt det bedste til dette eksklusive event, fyldt med forkælelse, inspriation og spændende indlæg om bl.a. bryllupsplanlægning, moden indenfor brudestyling, skønhed, og meget mere.


Kom helt tæt på Mascha Vang og hør om hendes oplevelser og erfaringer, og om bryllupsplanlægningen. Få et særligt indblik i hvordan de tre smukke brudekjoler blev desginet, Mascha overvejelser op til den store dag og hvad kjolerne nu skal.


Oplev Drømmenes Teater indenfra, til et ekslusivt og hyggeligt arrangement, som vil gøre dig klar til at planlægge dit drømme bryllup. Som noget helt særligt har du muligheden for at booke tid på dagen til at vælge din drømmekjole. 


Så tag din veninde, mor eller søster under armen og få en fortryllende dag sammen med os fra Panayotis. Vi glæder os til at se dig


willodean-15600kr
brud-martin-18900kr

Almindelig billet inkluderer


Entre til salen 


Indlæg med Mascha Vang


Indlæg fra vores samarbejdspartnere


Et glas champagne Fra kl. 11 slår vi dørene op for en inspirationsdag med Mascha Vang og spændende indlæg fra vores samarbejdspartnere.


I løbet af dagen vil det være muligt at booke tid til at prøve de mange nye smukke kjoler. Vores samarbejdspartnere vil også have opstillet indspirationsboder rundt om i salen, og de er klar til at hjælpe med alt fra mad til smykker. 


Den almindelige billet koster 89 kr.


Mascha Vang kommer 

Få særligt indblik i brylluppet 

Vi får fornemt besøg! Helt ekstraordinært til denne dag, så kommer søde Mascha Vang og deler ud, af de erfaringer hun har gjort sig, om det at skulle holde et bryllup og optakten dertil. Du kan altså få et helt intimt indblik i hendes bryllup fra hovedpersonen selv.  Derudover har du muligheden for at spørge Mascha om netop det spørgsmål du brænder inde med. 


Mascha Vang er influencer og iværksætter, mor til Hollie og gift med Troels. Hun blev gift i sommeren 2022, og vi var så heldige at være med i processen både før og til brylluppet. Mascha blev gift i tre smukke Panayotis Couture kjoler. To af kjolerne var designet af internationalt anerkendte designer Alejandro Resta og den sidste af vores danske design team. Alle tre smukke kjoler kan ses til eventet.

Vi glæder os til at se hende igen til Bride to Be! 

Farga 17.400
delancey-19400kr.

VIP billetten inkluderer

Entre til salen m. VIP plads


Indlæg med Mascha Vang, hvor du kan få et helt særligt indblik i Danmarks største bryllup i nyere tid! 


Indlæg fra vores samarbejdspartnere.
Hør om trenden indenfor brudehår og styling. 


Champagne ad libitum fra kongelig hofleverandør
HJ Hansen Vine. 


Lækker Goodiebag 


Økologisk chokolade fra Summerbird


Lækkert til ganen


Vælger du vores VIP billet er du sikret en plads helt tæt på scenen, hvor du kan høre Mascha Vang fortælle om hendes bryllup. Derudover sørger vi for ekstra forkælelse til dig og dem du tager med. 


En VIP billet koster 350 kr.


Dagens program 


Kl. 11.00: Dørene åbner. 


Kl. 11.30: Velkommen. 


Kl. 12.00: Indlæg med Mascha Vang.


Kl. 13.00: Indlæg om bryllupsplanlægning og brudekjole fremvisning.


Kl. 14.00: Indlæg fra samarbejdspartnere.


Kl. 15.00 Tak for i dag. 


Book en aftale


Mød vores dygtige drømmetydere, som vil hjælpe dig med at booke en tid til at du kan finde din drømmekjole hos Panayotis.