Temperatur rabat

Spar dagens græder, som procenter på alle Must haves!

Vi forstår, at hver eneste detalje tæller på din store dag. Derfor er vi glade for at kunne præsentere vores eksklusive Temperatur Rabat, hvor du kan spare dagens temperatur i procenter på alle vores musthaves!

Hvad er Temperatur Rabat? Vores Temperatur Rabat er en unik og sjov måde at spare penge på, mens du forbereder dig til dit bryllup. Hver dag giver vi dig muligheden for at spare et beløb, der svarer til dagens temperatur i procenter på vores mest eftertragtede tilbehør. Er temperaturen 20 grader? Så får du 20% rabat på dine musthaves!

Gælder alle Musthaves. Vores temperatur rabat er på alt tilbehør, som du ikke kan leve uden som kommende brud. Fra det smukkeste slør, delikate hårsmykker til elegante sko og raffinerede smykker – vores sortiment af Musthaves er nøje udvalgt for at gøre din store dag endnu mere speciel. 

Temperatur Rabat er tilgængelig over hele sommeren! Så nyd ikke kun sommervarmen, men også rabat på dine musthaves.

Besøg din nærmeste Panayotis, hvor vores dygtige drømmetydere står klar til at hjælpe dig med at finde alle dine musthaves.  Husk! Har du fundet drømmekjolen et andet sted end Panayotis, står vi fortsat klar til at hjælpe dig med at finde alle musthaves.

Dine musthaves venter, book din tid nu!

Datoer: Forlænget til Juli

Tilbuddet omfatter: Alle musthaves. 

Fejring med stil: Ønsker du din prøvning skal være lige dét vildere? Hos Panayotis har du mulighed for at opgradere din prøvning med bobler og snacks. I kan altså fejrer du har fundet drømmekjolen med champagne, chokolade og meget mere. Se sortimentet og bestil her.  Drømmer du om mere privatliv, plads til flere til prøvningen eller en booking uden for åbningstid? Hos Panayotis vil vi altid gerne være en del af at høre oplevelsen helt særligt. Derfor kan du anmode om en særlighed booking, så vi kan tilpasse oplevelsen til dine drømme og behov. Læs mere her.

Find os nær dig: Oplev Panayotis i både Drømmenes Teater i Vejle og Panayotis pop-up butik i København. Besøg din nærmeste Panayotis over hele sommeren og lad vores erfarne og hjælpsomme drømmetyder guide dig i jagten på det perfekte tilbehør til din drømmekjole.

Men vent, der er mere! Lad dig forkæle og nyde oplevelsen, mens vores dedikerede og erfarne drømmetyderer, guider dig igennem vores kollektioner og hjælper dig med at finde din drømmekjole. Vi anbefaler stærkt, at du booker din tid på forhånd for at sikre dig en personlig og dedikeret rådgivning under prøvningen.

Glæd dig til at udforske vores store udvalg af tilbehør, perfekt til din drømmekjole.

Vær opmærksom på, at vores kollektion er håndplukket, og der kan derfor være begrænsede antal af vores sortiment.

Det med småt – vigtigt at læse:

  • Temperatur rabatten gælder i hele juni.
  • Rabatten gælder IKKE opbevaringsæsker samt tilretning/skræddertimer.
  • Temperatur rabat er kun mod forudgående aftale – book din aftale via linket nedenfor, eller via 75829091.

Jeg er klar til at finde mine musthaves!

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Links

Bliv inspireret

Find os her

© Panayotis ApS
/ CVR 32677746