Black friday week er forlænget

Spar op til 80% på ALLE kjoler!

Oplev BLACK FRIDAY WEEK hos Panayotis! Fra lørdag d. 18. november til søndag d. 3. december inviterer Panayotis dig til BLACK FRIDAY WEEK, hvor du kan spare op til 80% på vores smukke udvalg af kjoler. Uanset om du leder efter den perfekte brudekjole, en fantastisk festkjole eller en smuk konfirmationskjole, har vi noget for enhver smag. Du kan spare op til 80% på vores tidligere kollektion. Finder du din drømmekjole blandt vores 2024 kollektion kan du vinde helt op til 10.000 kr. til din brudekjole. Hos Panayotis fejrer vi BLACK FRIDAY WEEK ved at du kan springe en ballon og vinde en præmie! Din drømmekjole kunne gemme sig i det store udvalg af kjoler i Drømmenes Teater i Vejle og Panayotis pop-up butik i København. 

 

 

Ses vi til BLACK FRIDAY WEEK hos Panayotis?

Datoer: BLACK FRIDAY WEEK løber fra den 18. november til og med den 3. december. 

Tilbuddet omfatter: ALLE kjoler i butikken! Undtagen Forever Panayotis. Så uanset om du står over for at skal holde dit drømme bryllup, konfirmation eller en anden festlig begivenhed, kan du finde din drømmekjole hos os. 

Fejring med stil: Ønsker du din prøvning skal være lige dét vildere? Hos Panayotis har du mulighed for at opgradere din prøvning med bobler og snacks. I kan altså fejrer du har fundet drømmekjolen med champagne, chokolade og meget mere. Se sortimentet og bestil her.  Drømmer du om mere privatliv, plads til flere til prøvningen eller en booking uden for åbningstid? Hos Panayotis vil vi altid gerne være en del af at høre oplevelsen helt særligt. Derfor kan du anmode om en særlighed booking, så vi kan tilpasse oplevelsen til dine drømme og behov. Læs mere her.

Find os nær dig: Oplev BLACK FRIDAY WEEK i både Vejle og København! Besøg din nærmeste Panayotis fra den 18. november til og med den 3. december og lad vores erfarne og hjælpsomme drømmetydere guide dig i jagten på den perfekte kjole til din særlige dag.

Vind præmier: Men vent, der er mere! BLACK FRIDAY WEEK bliver fejret med en stor ballon ranke som holder på en masse lækre rabatter og præmier! Finder du din drømmekjole blandt vores 2024 kollektion kan du springe en ballon. Der er en gevinst i alle balloner og du kan VINDE OP TIL 10.000 KR. TIL DIN BRUDEKJOLE! 

 Lad dig forkæle og nyde oplevelsen, mens vores dedikerede og erfarne drømmetyderer, guider dig igennem vores kollektioner og hjælper dig med at finde din drømmekjole. Vi anbefaler stærkt, at du booker din tid på forhånd for at sikre dig en personlig og dedikeret rådgivning under prøvningen.

Glæd dig til at udforske vores store udvalg af nedsatte brudekjoler i forskellige stilarter og nuancer, der passer til enhver smag og personlighed. Uanset om du er en kommende brud, der drømmer om at stråle på din store dag, eller du leder efter den perfekte fest- eller gallakjole, vil vores sample sale opfylde dine ønsker.

Vær opmærksom på, at vores kollektion er håndplukket, og der kan derfor være begrænsede størrelser og enkelte kjoler med mindre fejl, der har været brugt til modeshows eller lignende. Men fortvivl ikke, da vi har reduceret priserne med op til 80% på disse smukke kjoler, så du stadig kan finde din drømmekjole til en fantastisk pris.

For at sikre dig den bedste shoppingoplevelse anbefaler vi, at du kontakter os på forhånd, hvis der er en speciel model i en specifik størrelse, som du søger. Besøg vores webshop for at få inspiration og udforske vores udvalg af brudekjoler, og lad dig derefter guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som vil stå 100% til din rådighed under hele din prøvning.

Så vær klar til at gribe denne enestående mulighed for at opnå betagende besparelser på mere end 500 brudekjoler. Skynd dig at booke din tid. BLACK FRIDAY WEEK, vil du ikke vil gå glip af! Kom og vær en del af Panayotis-familien og oplev at finde din drømmekjole. Vi ser frem til at byde dig velkommen med åbne arme til BLACK FRIDAY WEEK!

Det med småt – vigtigt at læse:

  • Rabatten op til 80% gælder kun i perioden 18. november til og med 3. december.
  • Forever Panayotis kollektionen vil være til rådighed og mulig at prøve under BLACK FRIDAY WEEK, men disse modeller vil ikke være nedsat.
  • Rabatten gælder IKKE opbevaringsæsker samt tilretning/skræddertimer.
  • BLACK FRIDAY WEEK er kun mod forudgående aftale – book din aftale via linket nedenfor, eller via 75829091.

Tag dine nærmeste med, og besøg os under dette fantastiske salg. BLACK FRIDAY WEEK er din mulighed for at forkæle dig selv og dine nærmeste uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi ses i butikken fra den 18. november til og med den 3. december! Lad os sammen gøre dine drømme til virkelighed og fejre med stil og smag.

Jeg er klar til at prøve kjoler!

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Aftaler

Ring 75 82 90 91

vejle@panayotis.dk 

Pop-up-store@panayotis.dk

Bliv inspireret

Find os her