Festlig februar!

Oplev Panayotis fest måned, med en masse gode tilbud.

Panayotis Festlige Februar er en måned fyldt med glæde, farver og ikke mindst, et hav af smukke og unikke kjoler, der kun kan opleves i denne særlige tid. I denne magiske måned kan du opleve helt specielle og unikke kjole nedsat! Februar er måneden for kærlighed og romantik, dette fejrer Panayotis med en masse smukke kjoler klar til alle livets fester! 

  • Oplev Panayotis helt unikke kollektion af brudekjoler. Som en del af Festlig Februar kan du opleve helt særlige kjoler! Altså unikke kjoler hvor der kun findes det ene eksemplar. Find din drømmekjole blandt de smukke og enestående kjoler. Mangler du drømmekjolen er det altså nu du skal slå til. Spar 20% på netop denne smukke kollektion i hele Februar! 
  • Byder sommeren på helt særlige festlige begivenheder kan du finde din drøm blandt de smukke festkjoler hos Panayotis. 
  • Valentines tilbud! Vi fejrer den særlige kærlighed du kan opleve i februar og sætter derfor 20% på alt*! Find tilbehøret til drømmekjolen nedsat, vii guider dig i valget af slør, sko, undertøj, smykker og meget mere! 

Er du en kommende brud, konfirmand eller festdeltager? Så anbefaler vi du deltager i Panayotis Festlige Februar! Vores dygtige drømmetydere står klar til at guide dig gennem vores smukke og ekslusive udvalg af brude-, fest-, og konfirmationskjoler. Og det bliver endnu bedre – du kan spare på alle kjoler. Din drømmekjole kunne gemme sig i det store udvalg, af kjoler i Drømmenes Teater i Vejle og Panayotis pop-up butik i København. 

Datoer: Festlig Februar i hele februar

Tilbuddet omfatter: Smuk og unik kollektion af nedsatte brudekjoler, elegante konfi- og festkjoler samt en masse lækkert tilbehør!

Fejring med stil: Ønsker du din prøvning skal være lige dét vildere? Hos Panayotis har du mulighed for at opgradere din prøvning med bobler og snacks. I kan altså fejrer du har fundet drømmekjolen med champagne, chokolade og meget mere. Se sortimentet og bestil her.  Drømmer du om mere privatliv, plads til flere til prøvningen eller en booking uden for åbningstid? Hos Panayotis vil vi altid gerne være en del af at gøre oplevelsen helt særligt. Derfor kan du anmode om en særlighed booking, så vi kan tilpasse oplevelsen til dine drømme og behov. Læs mere her.

Find os nær dig: Oplev Festlig Februar både i Vejle og København! Besøg dit nærmeste Panayotis univers i hele februar og lad vores erfarne og hjælpsomme drømmetydere guide dig i jagten på den perfekte kjole til din særlige dag.

Lad dig forkæle og nyde oplevelsen, mens din personlige drømmetyder, guider dig igennem vores kollektioner og hjælper dig med at finde din drømmekjole. Vi anbefaler stærkt, at du booker din tid på forhånd for at sikre dig en personlig og dedikeret rådgivning under prøvningen.

Glæd dig til at udforske vores store udvalg af nedsatte brudekjoler i forskellige stilarter og nuancer, der passer til enhver smag og personlighed. Uanset om du er en kommende brud, der drømmer om at stråle på din store dag, eller du leder efter den perfekte fest- eller gallakjole, vil Festligt Februar opfylde dine ønsker.

Vær opmærksom på, at vores kollektion er håndplukket, og der kan derfor være begrænsede størrelser og enkelte kjoler med mindre fejl, der har været brugt til modeshows eller lignende. Men fortvivl ikke, da vi har reduceret priserne med op til 20% på disse smukke kjoler, så du stadig kan finde din drømmekjole til en fantastisk pris.

Skynd dig at booke din tid. Festligt Februar, vil du ikke vil gå glip af! Kom og vær en del af Panayotis-familien og oplev at finde din drømmekjole. Vi ser frem til at byde dig velkommen med åbne arme til Festligt Februar!

Det med småt – vigtigt at læse:

  • De beskrevne rabatter er gældende i hele februar.
  • Forever Panayotis kollektionen vil være til rådighed og mulig at prøve under Januar Sale, men disse modeller vil ikke være nedsat.
  • Rabatten gælder IKKE opbevaringsæsker samt tilretning/skræddertimer.
  • Festligt Februar er kun mod forudgående aftale – book din aftale via linket nedenfor, eller via 75829091.

Tag dine nærmeste med, og besøg os under denne romantiske og fantastiske måned! Oplev Festligt Februar og  forkæl dig selv og dine nærmeste uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi ses i Panayotis i hele februar og find din drømmekjole! Lad os sammen gøre dine drømme til virkelighed og fejre med stil og smag.

Jeg er klar til at prøve kjoler!

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Aftaler

Ring 75 82 90 91

vejle@panayotis.dk 

Pop-up-store@panayotis.dk

Bliv inspireret

Find os her