Danmarks største brudekjole udsalg

- Spar 40% på alle brudekjoler*

Panayotis åbner dørene til Danmarks Største Brudekjole Udsalg, hvor du kan spare 40% på en masse smukke brudekjoler! Din drømmekjole kunne gemme sig i det store udvalg af nedsatte brudekjoler i Drømmenes Teater i Vejle og Panayotis pop-up butik i København. Oplev Danmarks Største Brudekjole Udsalg – den mest eksklusive shoppingoplevelse, der vil give dig store besparelser på masser af eksklusive brudekjoler! Vær klar til at blive overvældet af vores fantastiske udvalg af brudekjoler og brude tilbehør til med 40% rabat på alle kjoler i butikken*!

Datoer: Danmarks Største Brudekjole Udsalg løber fra den 3. til og med den 12. November. 

Tilbuddet omfatter: ALLE brudekjoler i butikken! Undtagen Forever Panayotis brudekjoler.

Fejring med stil: Ønsker du din prøvning skal være lige dét vildere? Hos Panayotis har du mulighed for at opgradere din prøvning med bobler og snacks. I kan altså fejrer du har fundet drømmekjolen med champagne, chokolade og meget mere. Se sortimentet og bestil her.  Drømmer du om mere privatliv, plads til flere til prøvningen eller en booking uden for åbningstid? Hos Panayotis vil vi altid gerne være en del af at høre oplevelsen helt særligt. Derfor kan du anmode om en særlighed booking, så vi kan tilpasse oplevelsen til dine drømme og behov. Læs mere her.

Find os nær dig: Panayotis butikkerne i både Vejle og København er en del af  landet over deltager i dette festlige salg. Besøg den nærmeste butik fra den 3. til og med den 5. november og lad vores erfarne og hjælpsomme personale guide jer i jagten på den perfekte kjole til jeres særlige dag.

Men vent, der er mere! Lad dig forkæle og nyde oplevelsen, mens vores dedikerede og erfarne drømmetyderer, guider dig igennem vores kollektioner og hjælper dig med at finde din drømmekjole. Vi anbefaler stærkt, at du booker din tid på forhånd for at sikre dig en personlig og dedikeret rådgivning under prøvningen.

Glæd dig til at udforske vores store udvalg af nedsatte brudekjoler i forskellige stilarter og nuancer, der passer til enhver smag og personlighed. Uanset om du er en kommende brud, der drømmer om at stråle på din store dag, eller du leder efter den perfekte fest- eller gallakjole, vil vores sample sale opfylde dine ønsker.

Vær opmærksom på, at vores kollektion er håndplukket, og der kan derfor være begrænsede størrelser og enkelte kjoler med mindre fejl, der har været brugt til modeshows eller lignende. Men fortvivl ikke, da vi har reduceret priserne med 40% på disse smukke kjoler, så du stadig kan finde din drømmekjole til en fantastisk pris.

For at sikre dig den bedste shoppingoplevelse anbefaler vi, at du kontakter os på forhånd, hvis der er en speciel model i en specifik størrelse, som du søger. Besøg vores webshop for at få inspiration og udforske vores udvalg af brudekjoler, og lad dig derefter guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som vil stå 100% til din rådighed under hele din prøvning.

Så vær klar til at gribe denne enestående mulighed for at opnå betagende besparelser på mere end 500 brudekjoler. Skynd dig at booke din tid. Danmarks Største Brudekjole Udsalg, vil du ikke vil gå glip af! Kom og vær en del af Panayotis-familien og oplev at finde din drømmekjole. Vi ser frem til at byde dig velkommen med åbne arme til vores Fødseldagsfest!

Det med småt – vigtigt at læse:

  • Rabatten på 40% gælder kun i perioden 3. til og med 12. november.
  • Forever Panayotis kollektionen vil være til rådighed og mulig at prøve under Danmarks Største Brudekjole Udsalg, men disse modeller vil ikke være nedsat.
  • Rabatten gælder IKKE opbevaringsæsker samt tilretning/skræddertimer.
  • Danmarks Største Brudekjole Udsalg er kun mod forudgående aftale – book din aftale via linket nedenfor, eller via 75829091.

Tag dine nærmeste med, og besøg os under dette fantastiske salg. Danmarks Største Brudekjole Udsalg er din mulighed for at forkæle dig selv og dine nærmeste uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi ses i butikken fra den 3. til og med den 12. november! Lad os sammen gøre dine drømme til virkelighed og fejre med stil og smag.

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser afplads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Læs mere om Panayotis universet

Aftaler

Ring 75 82 90 91

vejle@panayotis.dk 

Pop-up-store@panayotis.dk

Bliv inspireret

Find os her